Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Знайте, че хората всъщност са много добри във визуализирането. Думите са това, което ги обърква. Въпросите помагат на вашия обект да си представи крайната ситуация.

За да имате успех в убеждаването - задавайте повече въпроси, за да насочвате хората към ново разбиране. Използавйте словесни картини. Използвайте метафори и аналогии, за да свържете новия имот, ситуация или събитие с нещо познато за клиента. Това ще направи картината по-ясна.

Научете клиентите си да гледат с ума, съзнанието и въображението си, а не само с очите си, така те  ще оценят потенциала на всеки имот, ползите от всяка покупка и действие свързано с вашето предложение.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив