Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

За нас

 

Визията на Ceb.bg

Ceb.bg е онлайн общност, която си поставя за цел да повиши културата на своите членове в областта на недвижимите имоти и всичко свързано с дома. Общността на Ceb.bg е съставена от потребители, търсещи отговори и решения, и от професионалисти, които с готовност споделят своите знания.

Мисията на Ceb.bg

Ceb.bg осъществява своята визия като дава възможност на търсещия потребител да задава въпроси, за да получи професионални отговори от личности, работещи в областта на недвижимите имоти. Отговорите на професионалистите се оценяват както от задаващия, така и от останалите потребители. Всички потребители печелят точки, наречени кредити, и имат възможност да станат ВИП, което им дава възможност да участат в различни промоции и ваучери за намаление.

Професионалистите в областта на недвижимите имоти имат възможност да се изявят като отговарят на въпроси, публикуват полезни съвети и допринасят със своите материали в секцията "Гласове". Всеки професионалист получава точки, които му дават възможност да се конкурира с останалите професионалити в класацията "Намери професионалист". В процеса на участие в сайта, професионалистът получава и съответен ранг, който удостоверява неговата компетентност и активност в общността.

Ceb.bg излиза и извън рамките на Интернет като организира живи събития, в които членовете на общността се събират за дискусии, семинари и излети. Целта на тези събития е както да повишат знанията на членовете в областта на недвижимите имоти, така и да се създадат социални контакти и приятелство помежду им. Всеки месец Ceb.bg провежда неформална среща на професионалистите от сайта.

Сайтът е собственост на фирма Борса Имоти СД.

       
       
     

 

 

 

 

 

 

     
   

 

 "Ceb.bg е за всички онези, които имат проблем с недвижим имот и търсят решение. Той е и за тези, които могат и знаят как да решат подобен проблем.

Ceb.bg дава поле за изява на знаещите специалисти в сферата на недвижимите имоти. Те могат да покажат знания, опит, умения и да бъдат полезни на потребителите. Именно въз основа на полезност, качествени отговори и интересни съвети всеки може да спечели доверието на клиента.

Всеки потребител на Ceb.bg има уникалната засега възможност да опознае специалиста, с когото ще работи, и да направи информиран избор. Решението за това, дали даден брокер, посредник, консултант и т.н. да бъде нает, ще бъде заради доказана компетентност, а не поради шумна реклама и изкуствено поддържан имидж. Всеки може да пита всеки за всичко и да направи извод за себе си. Ceb.bg разполага и със собствена рейтингова система, която да улесни търсенето."

А.Й.ЛазовСреща-представяне на портала ceb.bg пред подбрани брокери (04.11.2010)

 

 

Първи публикации за ceb.bg в българските медии (17.11.2010)

 

 

Официално представяне на ceb.bg пред брокери и журналисти (18.11.2010)

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив