Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Какво е професионалист в Ceb.bg - точките и ранговете в сайта

 


Професионалистите, също наричани Про, в Ceb.bg членове на СЕБ общността. Те винаги са на разположение със своите отговори по имотните въпроси, зададени от личностите в общността. Професионалистите също пишат полезни съвети в областта на недвижимите имоти, които се оценяват като полезни от другите членове. Вижте кой вече е Про и прочетете по-долу, за да разберете как Вие също можете да се превърнете в утвърден професионалист в областта на недвижимите имоти с изявено присъствие в Ceb.bg.

Кой може да кандидатства за Про?

Ниво Ранг Звание Точки Точки през последните 30 дни
3 (злато) Про 3 Професионалист - експерт на Ceb.bg 2100 70
2 (сребро) Про 2 Професионалист - специалист на Ceb.bg 900 40
1 (бронз) Про 1 Професионалист 300 20
Бивш Про Бивш Про Професионалист 300 по-малко от 20

Всеки, който има професия, свързана по някакъв начин с въпроси в областта на недвижимите имоти, който е член на общността, може да постигне ПРО статус, когато натрупа поне 400 точки. За да запази Про статуса си, той трябва да получава минимум по 20 точки за последните 30 дни. Отговаряйки на въпроси или пишейки полезни съвети, всеки член на общността може да участва в класацията и да поддържа своя Про ранг. След като членовете станат известни личности, те ще запазят това състояние в продължение на 30 дни, след това ще трябва да поддържат своя статус с приноса си, за да останат в Ceb.bg с ранг Про.

Погледнете таблицата, за да видите колко точки са необходими за достигане на различните нива Про и също така колко точки трябва да бъдат спечелени за последните 30 дни, за да се запази съответното ниво. Прочетете внимателно, за да разберете как да започнете да печелите точки, да извличате ползи и да участвате при разпределението на различни награди.

Ползите и наградите за Про

Освен специален ранг, който се появява в ПРО профилите и в списъците с потребителите в сайта, известните личности ще бъдат възнаграждавани за тяхното участие и с повишена експозиция в сайта в различни секции. Клиентите намират своя брокер в нашата секция “Намери професионалист”. Ползите се увеличават с всяко Про ниво.

Всички нива на Про получават имидж на истински специалисти и клиентите ги предпочитат повече, отколкото професионалистите, които не са в Ceb общността и нямат никакви изяви. Про членовете участват всеки месец в едно събитие - среща за обмяна на опит и идеи. С увеличаване популярноста на Ceb.bg екипът му ще може да разшири публичната извесност, както на сайта, така и на всеки член Про, който е достигнал високо ниво. Само Про членовете могат да участват в издаването на ваучери за ВИП личностите, при което ползата е взаимна и за двете страни: Про членовете получават сигурни клиенти, а ВИП членовете - например ваучери с намалена комисионна, възможности за повече безлатни огледи и т.н.

Как да спечелите точки?

Когато създадете профил в Ceb.bg и когато го попълните, вече сте започнали да печелите точки! Ще получите повече точки, ако отговаряте на въпроси, пишете полезни съвети и публикувате коментари. Допълнителни точки се получават, ако други членове гласуват за Вас или са избрали Вашия отговор, като най-добрия отговор, с което се допринася за високото качество на съдържанието. Печелите точки и когато другите членове разглеждат профила ви, полезния съвет или коментара Ви.

Дейност Точки
Създаване на профил 100 точки
Попълване на вашия профил 100 точки
Публикуване на полезен съвет 100 точки
Публикуване на авторска публикация 100 точки
Получаване на най-добър отговор 10 точки
Отговор на въпрос 10 точки
Ваш коментар в "Полезни съвети" и "Гласове" 3 точки
Получен коментар на въпрос 5 точки
Получаване на глас за добър отговор 4 точки за 10 гласа
Получаване на коментар на полезен съвет 5 точки
Получаване на прегледи на полезен съвет 1 точка на преглед
Получаване на прегледи на профил 1 точка на 20 прегледа
Блокиран отговор или съвет от Ceb.bg администратор минус 30 точки
							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Резултати Архив