Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Общността на Ceb.bg


Ceb.bg е онлайн общност, в която членовете могат да задават и отговарят на въпроси или да публикуват материали и коментари по широк кръг от теми, свързани с недвижимите имоти и по процесите, касаещи покупката и продажбата на имоти.

 

Потребителите могат да създават лични профили и да споделят факти, мнения, коментари и лични преживявания, за да помагат на другите.

 

Необходимо е да знаете, че в Сеb.bg не се заплаща участието в общността, както и публикуването на въпроси, отговори, блогове и коментари. Собствениците на сайта не желаят да печелят пари за Ваша сметка, а само предоставят услуга, като позволяват на потребителите да имат достъп до информация, която е била предоставена от други. Всички мнения, коментари, съвети, становища, услуги, оферти или друга информация или съдържание, изразени или предоставени от потребителите, са на съответния автор(и), а не на Сеb.bg. Като доставчик на интерактивни услуги, Сеb.bg не носи отговорност за съдържанието, точността и надеждността на всяко мнение, съвет, изявление или друга информация, публикувана в сайта от или с произход от потребителите. Тези насоки ще помогнат на общността при ползването на информация за недвижими имоти, в който и да е определен район.

 

Използването на Сеb.bg е предмет на тези Насоки на Общността и на Общите условия.

 

Бъдете внимателни и уважавайте другите през цялото време

 

Обществото Сеb.bg се състои от много членове, които могат да имат много различен опит и перспективи. Разногласията и дебатите са приемливи, и дори се насърчават, доколкото публикацията е информативна и не включва аргументи със скрита реклама. Обиди и омаловажаване на коментари не се допускат при никакви обстоятелства.

 

По същия начин гневни думи, празнодумство, омразни дискусии или опит да се накърни репутацията на всеки, вътре или вън от общността са неподходящи. Ние уважаваме правото на всеки човек за свобода на словото, но няма да толерираме тормоза.

Бъдете информативен

Търсете положителен ефект от споделянето на знания и мнения с другите и се стремете да давате много информативно и полезно съдържание в публикациите си.

 

Отговори на въпроси с кратко "Да" или "Не", или с отговори като "Задайте въпроса си на професионалист на недвижими имоти ", или "Свържете се с мен за помощ" по принцип не Ви помагат особено, тъй като администраторът ще изтрие подобен отговор. Ние не окуражаваме такива отговори и Ви насърчаваме да задавате директни въпроси и да отговаряте толкова подробно, доколкото е възможно.

 

Обърнете специално внимание на теми, свързани с въпроси, по които имате познания, и за пазар, който познавате най-добре. Иначе може да се окаже, че отговорите Ви са неподходящи, или може би дори да са в противоречие с приетите стандарти и се отнасят за друг пазар.

 

Погрижете се да попълните напълно вашия профил в сайта, за да споделите съответните лични данни с общността, тъй като това ще създаде по-голямо доверие в съдържанието, което генерирате и ще повиши имиджа Ви.

 

Клиентите в областта на недвижимите имоти се впечатляват, когато видят списъка от образователни курсове, които сте преминали, Вашия натрупан опит и Вашите препоръки. Мислете за профила си в Ceb.bg, като онлайн автобиография.

 

Насърчаване на качественото съдържание от страна на другите

 

Когато видите информация или висококачествено съдържание от други членове на общността, гласувайте с Вашия вот и не забравяйте да признаете най-полезните и поучителни отговори на въпроса.

 

Когато видите съдържание, което е неподходящо или спам, моля да ни кажете за него.

 

Използвайте правилния формат

 

Въпроси и отговори“ е раздел, запазен единствено за въпроси и отговори, и въпросите трябва да бъдат поставяни под формата на истински, а не реторичен въпрос – например:

Какво се препоръчва, за да подготвя имота си за отдаване под наем?”

Членове на общността, които искат да споделят знанията си с други хора, а не да задават въпроси, могат да направят това като, отговарят на въпроси, пишат в публикации и споделят полезни съвети.

Ceb.bg си запазва правото да премахне съдържание, което е неправилно форматирано.

 

Да не се нарушават авторските права

Вие не можете да публикувате съдържание, което нарушава: авторско право, търговска марка, патент, търговска тайна, публичност, неприкосновеност на личния живот или друга интелектуална собственост, или други права, освен ако не сте собственик на тези права или имате разрешение от законния им собственик да публикувате материали.

Ако цитирате съществуваща статия, се уверете, че имате пълното право и власт да го направите и не забравяйте да дадете кредит на автора, като осигурите обратна връзка към пълната статия. Когато пишете съдържание, можете да включите хипервръзки в постовете си като ги свързвате (поставяте линк) и поставяте цитирания текст в кавички.

Ceb.bg не оценява или гарантира точността на съдържанието на „Гласове”. Ако смятате, че Вашата работа е била копирана и е качена на сайта по начин, който представлява нарушение на авторските права, моля изпратете съобщение на info.ceb@gmail.com.

 

Не на спама

 

Всяка и всички форми на "спам", включително реклама, имейл съобщения и повторение на публикации, ще бъдат премахнати и Ceb.bg може да деактивира профили на личности, които се занимават с подобни дейности, по всяко време.

 

Ceb.bg си запазва правото да публикува информативно съдържание за продукти.

 

Не публикувайте обидно съдържание

Това включва съдържание, което:

- е предназначено да се използва, склонява или да навреди на непълнолетните;

- е заплаха за насилие или нежелателно по някъкъв начин;

- съдържа обиден, неприличен, вулгарен или сексуален език;

- прославя самонараняването, самоубийството, анорексията, булимията, или всяка друга практика, която е явно нездравословна или вредна;

- включва линк към снимки, рисунки, видео или други материали, които са неприлични, или които съдържат голота, насилие или други изображения, които не са подходящи за общността ни.

 

Да не се нарушава закона

Не публикувайте съдържание, което нарушава държавните и обществени закони, които забраняват всякаква дискриминация на основата на раса, цвят на кожата, национална принадлежност, етнически произход, вяра, религия, физическо или психическо увреждане, социален произход, възраст или семейно положение.

 

Много потребители не са запознати с регламента за предлагането на жилища и недвижими имоти. Това е работа на професионалистите по недвижими имоти, които са в Общността. Ceb.bg не носи отговорност за всякакви законови нарушения, но ако такъв инцидент привлече вниманието ни, ние си запазваме правото да премахнем този вид съдържание по всяко време.

 

Не публикувайте невярна или подвеждаща информация, или неверен статус, за да представите невярно самоличността си, включитело информация относно вашите настоящи и предишни длъжности и квалификации, както и не се представяйте като друго физическо или юридическо лице!

 

Не споделяйте друга лична информация

Не публикувайте лична информация, която изисква съгласието на други лица, ако нямате тяхното съгласие, включително и адрес за контакт.

 

Трябва да внимавате как най добре да споделяте лична информация. Препоръчваме Ви да не споделяте лична информация, която би Ви навредила. На всеки член в Ceb.bg, ние силно препоръчваме да си направи проучване, преди да предприема действия по споделяне на такава информация, която може да му навреди и причини загуби.

 

Не на измамата

Всеки потребител може да има само един профил и акаунт. Потребители, които използват различни профили, за да задават и отговарят на техните собствени въпроси или по друг начин нарушават правилата на общноста, поемат риска техните профили да се деактивират.

 

Гласуването за „полезен отговор” има за цел да възнагради членовете за обмяната на въпроси и отговори, и да помогне да се различи високото от ниското качество на съдържанието. Вие не можете да гласувате за вашите отговори на въпрос или повторно да гласувате след като вече сте гласували. Ceb.bg си запазва правото да премахва подобно съдържание и да деактивира профила на тези, които се занимават с подобни дейности, по всяко време.

 


Ceb.bg си запазва правото да премахва или редактира всеки файл по някаква причина, по всяко време и без предупреждение. По същия начин, Себ може по някаква причина и по всяко време да деактивира профила на всеки потребител и да ограничи достъпа на този потребител в сайта.


 

Отговорности за нарушения на Насоките на Общността

 

Въпреки, че Ceb.bg няма задължение да показва, редактира или следи за съдържанието на профилите, въпросите, коментарите, отговорите или други материали, публикувани в “Гласове” на Ceb.bg, Сайтът си запазва правото да премахва, показва или редактира всяко съдържание по всяко време и по всяка причина или без причина, и без предупреждение. Това може да включва съдържание, което Сайтът определя по свое усмотрение като: неподходящо и/или в нарушение на насоките на Общноста, или Общите условия, или Политиката за защита на личните данни. В зависимост от степента на нарушението, може да рискувате деактивиране на профила в Сайта и следователно всичко, свързано с него. Ако не сте сигурни дали съдържанието е подходящо и в съответствие с тези правила, моля, не го публикувайте в Сайта.

 

Изпълнението на тези Насоки на общността и останалите правила, посочени в Общите условия за ползване и Политиката за защита на личните данни или неспособността да се изпълняват тези правила в някои случаи, не представлява отказ от правото да се въвеждат такива правила в други случаи.

 

В допълнение, тези правила не създават частни права за съдебен иск от страна на трето лице или не гарантират, че на сайта няма да се съдържа никакво съдържание, което е забранено от тези правила и указания.

 

Ние си запазваме правото да променяме тези насоки по всяко време без уведомление.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив