Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новото в Ceb.bg

СПЕЦИАЛИЗИРАНА МРЕЖА в сферата на имотите

От началото на 2012г. поставихме началото на най-новата специализирана мрежа в областта на недвижимите имоти. Тя има за цел да привлече вниманието на всички интересуващи се от имоти и на специалистите работещи в сферата на имотите.

Ceb.bg е онлайн общност, която дава възможност на всеки потребител, имащ въпрос или проблем в областта на недвижимите имоти, да получи експертен отговор на въпроса или професионално разрешение на проблема си.

Ceb.bg също дава възможност на професионалистите в областта на имотите да докажат своята компетентност, да изградят имидж онлайн и да повишат квалификацията си.

 

Участието в тази мрежа ще даде възможности за участияи в бъдещи игри с награди и ваучери за промоции от партньорите на сайта. На базата на спечелените точки или кредити. Вие ще подобрявате своч рейтинг в общността на ceb.bg

За да участвате в мрежата на ceb.bg е необходимо първо да се регистрирате.

 

Редакция на ваш отговор на въпрос или коментар

 

След 29 декември 2011 бе въведена възможност да редактирате вашите отгвори на страницата,  на която е зададен въпрос от потребителя. Условието е вашият отговор да е последен.

 

Секция 'Гласове' бе преименувана на 'Публикации' на 1 декември 2011 г.

 

За по-голяма яснота на новите потребители на Ceb.bg секцията "Гласове" бе преименувана на "Публикации". Освен тази промяна, можете да видите своите публикации във вашия профил. Също вече професионалистите получават точки за всяка публикация, но всяка публикация преминава през одобрение от аминистратор на сайта.

Личните блогове не преминават през одобрение от администратор и там можете да пишете по по-широк кръг от въпроси непряко свързани с недвижимите имоти. Предстои развитие на личните блогове, които смятаме да превърнем в място за вашия ПР.

 

Нова система от тагове - след 24 октомври 2011

 

Днес, 24 октомври 2011, бяха добавени тагове в края на страницата с въпрос, както и в личния профил на потребителя. Целта на новата система от тагове е значително подобряване на SEO-то на личните профили, както и всички важни страници в сайта. В момента продължава работата по системата от тагове за полезни съвети и "Гласове", като текущо ще се публикуват всички нови промени.

 

От 30 септември 2011 г. можете да редактирате зададените от вас въпроси

 

В главното меню във 'Въпроси и отговори' в подменю  'Зададени въпроси' можете да видите зададените от вас въпроси и да ги редактирате. Условието да ги редактирате е въпросите все още да нямат отговор. Това се налага от гледна точка на осигуряване на  сигурността на Ceb.bg - по този начин осигуряваме последователност на смисъла на въпроса и отговоите и коментарит към него.

Разбира се всеки един зададен от вас въпрос може да бъде коментиран от вас нограничен брой пъти.

 

На 21 септември 2011 г. бе подобрено общото търсене в Ceb.bg

 

Търсачката на Ceb.bg се намира в горния десен ъгъл на сайта пог главното меню. Когато въведете търсена дума, в средата на екрана виждате в кутия видовете намерени резултати:

- професионалисти;

- зададени въпроси;

- отговори;

- полезни съвети;

- новини.

Всеки ред от таблицата е линк към спиъка от съоветната категория резултати. Намерента ключова дума е оцветена в жълто.

 

12 септември 2011 г. - подобрена навигация на главното меню

 

Значително е подобрена навигацията на потребителите, които влизат в Ceb.bg.

След като влезете с потребителско име и парола, главното меню в раздел "Въпроси и отговори" се разширява с Вашите: зададени въпроси, дадени отговори и коментари на отговори. Също в раздел "Полезни съвети" в падащото меню вече има "Моите полезни съвети".

След като влезете с потребителско име и парола, ситемата Ви праща към страницата за обновяване на Вашия профил, с което бихме желали да Ви напомним, че колкото по подробна информация има в профила Ви, толкова по-добър ще е имиджа Ви сред другите потребители на Ceb.bg.

 

На 12 септември 2011 г. бе променена системата за абонаменти

 

На 12 септември 2011 г. бе променена системата за абонаментни писма. Вече можете от своя профил да се абонирате за:

- най-новите въпроси;

- отговори на Вашите въпроси;

- най-новото в 'Гласове';

- седмичен бюлетин и новости;

Моля вижте своите абонаменти в страницата: http://ceb.bg/profile/subscribe

На страницата за абонаменти имате описание на всеки абонамент. От тук, ако желаете, можете да изключите получаването на електронна поща за отговори на Вашите въпроси. Ако оставите този абонамент включен, то ще получавате поща на въпросите, за които сте заявили това. В противен случай, няма да получавате такива писма.

Ако сте професионалист, абонирайте се за "Най-новите въпроси" - така ще знаете винаги дали определен нов въпрос, зададен в сайта, е във Вашата област.

Новата система позволява на администраторите на сайта да изпращат автоматично електронни писма на различни групи потребители от общността на Ceb.bg, с което се надяваме драстично да подобрим комуникацията с потребителите ни.

Покрай направената промяна е възможно да сте получили от Ceb.bg нежелани електронни съобщения с тестово или остаряло съдържание. Моля, да ни извините за причиненото неудобство.

 

Боян Михайлов

Гл. прорамист на Ceb.bg

 

В началото на месец Септември 2011 г. беше направена генерална смяна на точките и ранговете на професионалистите в ceb.bg

 

Новите рангове са ПРО1, ПРО2 и ПРО3. Всеки професионалист ще тряба да е активен в сайта на база последните 30 дни, за да запази своя ранг. В противен случай бива изместен от по-активните професионалисти.

Ако сте професионалист в Ceb.bg, моля прочетете много внимателно: http://ceb.bg/page/pro

Новата система все още се тества и не е окончателно определена.

 

На 3 септември 2011 г. бе добавена професия "Професионален домоуправител" в профила на потребителя

 

"Новата" професия ще се появи в падащото меню "Намери професионалист", когато специалист в тази област премине на ниво първи ранг от професионалистите.

 

На 2 септември 2011 г. бе променена страницата "За нас"

 

В главното меню, щракайки върху начало и в подменю "За нас -визия, мисия, екип",  можете да се запознаете с всички основни идеи, които стоят зад Ceb.bg, както и хората, които ги осъществяват.

За повече информация: http://ceb.bg/index/about-us.html

 

На 29 август 2011 г. бе въведен най-добър отговор и бе променено гласуването за добър отговор

 

Когато отворите подробното описание на всеки въпрос със съответните отговори, всеки потребител може да гласува за 'добър отговор', като използва картинката с вдигнат палец. Всеки добър отговор получава оценка от 0 до 5 във вид на звездички, които от сиви стават жълти.

Ако вие сте задали въпрос, то можете да оцените един от най-малко два отговора като най-добър след като сте влезли в профила си. Най-добрият отговор се оцветява в синьо и носи на отговорилия допълнителни точки, освен точките на отговора.

 

На 22 август 2011 г. бе променен профила на потребителя

 

Промяната е направена с цел да отразява нововъведената кредитна система. Освен това, целта ни бе да Ви дадем възможност да видите Вашата активност в сайта, както общо досега, така и на база последните 30 дни. Това може да стане като щракнете с мишката на знака (+) в горния ляв ъгъл на сивия блок с Вашите точки и кредити. Подробната информация е видима само от вас и администраторите.

 

От 20 август 2011 г. бяха въведени ВИП потребители, които печелят кредити

 

Целта ни, с въвеждане на "ВИП потребители" в Ceb.bg, бе да създадем онлайн общност от личности, които се интересуват от недвижими имоти и са активни в Ceb.bg по отношение на задаването на въпроси и участието си в различни секции от сайта, без това да предполага професионални знания и умения в областта на недвижимите имоти.

Всеки потребител може да бъде както Професионалист (ПРО), така и ВИП потребител, като участва по различен начин в сайта. По този начин Ceb.bg си поставя за цел да срещне търсенето и предлагането на важна информация в областта на имотите.

За още информация, запознайте се със страницата "Кредитите в Ceb.bg"

 

От 19 август 2011 г. в ceb.bg бе променена системата за въпроси и отговори

 

Когато потребител, задал въпрос, желаеше да коментира отговор, единственото, което можеше да направи, е да напише и той "отговор". Сега това е променено и е отразено като коментар на отговора.

В профила на всеки потребител е променено долното меню както следва:

- "Въпроси"  и "Отговори" са заменени с "Въпроси и отговори";

- като подменю към "Въпроси иотговои" са изведени: "Зададени въпроси", "Дадени отговори" и "Коментари на отговори"

Чрез тези промени се надяваме да внесем по-голяма яснота в работата на сайта и да улесним всички потребители.

 

От март 2011 г. сайтът има нова категория "ГЛАСОВЕ"

 

Тук Вие можете да се запознаете с последните новини и да напишете Ваш коментар. Също така, можете да започнете свой блог, в който да представите гледна точка по въпроси, свързани с имотите. За да научите нещо любопитно, което е станало по света, имате възможност да ползвате подкатегорията "Любопитно". В нея можете и Вие да напишете статия за нещо любопитно. В подкатегорията "Дискусии" можете да участвате свободно в разисквания по обществено значими теми.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив