Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Кредитите в CEB.bg

 


За какво са кредитите в ceb.bg?

Кредити се присъждат на най-активните членове на общността, които са нейни знакови личности, наречени ВИП (от англ. Very Important Person или VIP). Те са основните радетели за развитието на сайта, които ежедневно подобряват неговото качество със своите въпроси, мнения и коментари. С активността си те допринасят за коректното оценяване на полезността на другите членове на общността. Вижте кои личности са ВИП в Ceb.bg и прочетете текста, за да разберете как и Вие можете да се превърнете във ВИП в общността на СЕБ.

Кой може да придобие ВИП статус?

Всеки член на общността може да стане ВИП! Достатъчно е да спечели повече от 250 кредита. Тези членове, които имат спечелени повече кредити се класират в следващо ниво, съобразно с това колко са спечелили. Кредитите се присъждат на членовете на Ceb.bg в зависимост от тяхната активност: задаване на въпроси, оставяне на коментари, активност в блоговете, а също така и при оценяването на отговорите и полезните съвети на професионалистите в общноста на Ceb.bg ( за най-добър отговор, за най-добър съвет и т.н.)

След като са достигнали определено ниво, членовете на общността ще запазват своя ВИП статус ако натрупват по 20 кредита на месечна база. Те могат да достигнат и по-високо от първото ВИП ниво, натрупвайки повече кредити през месеца. За всеки член натрупването на кредити се изчислява както общо от момента на регистрация, така и въз основа на активността на потребителя за последните 30 дни. Например, ако даден ВИП потребител има 300 кредита и статус ВИП1, но през последните 30 дни натрупа само 10 кредита, то потребителят преминава в статус бивш ВИП. Ако достигне до ниво 20 кредита през последните 30 дни, то той възобновява своя ранг.

Неактивността означава, както вече бе споменато, временно блокиране на кредитите, както и появяване в края на списъка с ВИП личностите и индикация за неактивност. Моля, запознайте се с таблицата, за да видите колко кредита и каква месечна активност са необходими, за да станете ВИП личност с ниво бронз, сребро или злато. Прочетете внимателно и започнете да печелите кредити и награди!

Ниво Ранг Кредити Кредити през последните 30 дни
3 (злато) ВИП 3 750 70
2 (сребро) ВИП 2 500 40
1 (бронз) ВИП 1 250 20
Бивш ВИП Бивш ВИП 250 по-малко от 20

За наградите на ВИП личностите

Освен ранга на личността в неговия профил и в класацията на ВИП личностите, ВИП личностите ще бъдат награждавани и с участие в събития, на които в неформална приятелска атмосфера ще се изтеглят по три предметни награди. Тези ВИП личности, които са спечелили повече от 500 кредита, ще получат ваучери за търговски отстъпки, както в областа на недвижимите имоти, така и в различни други области. На всяко събитие поканените заслужили знакови членове съвместно с администраторите и модераторите на Ceb.bg ще обсъждат попълнени анкетни предложения от участниците, какви награди и какви ваучери да бъдат раздадени на следващото събитие. Членовете в общността на СЕБ могат да използват и комбинират ваучерите си с тези на другите членове на общността и затова е хубаво всеки не само да създава приятелства вътре в общността, но и да покани свои приятели да участват в нея.

Как се печелят кредити

Дейност Кредити
Създаване на профил 100
Попълване на вашия профил 100
Авторска публикация във вашия блог 100
Задаване на въпрос 10
Оставяне на коментар към полезен съвет 5
Коментиране на отговор на въпрос 7
Избор на най-добър отговор 2
Оставяне на коментар във блог 3
Блокирано мнение или коментар от администратор -30

След като създадете профил и го попълните, Вие вече ще сте спечелили значителен кредит! Ще получите повече кредити, когато активно участвате в Ceb.bg като задавате въпроси, пишете коментари и оценявате отговорите и съветите на всички професионалисти. С това Вие допринасяте за високото качество на Ceb.bg и изпълнението на основната му функция - да бъде полезен на обществото. Повишаването на квалификацията на професионалистите, помага за по-качественото разрешаване на проблемите, с които се сблъскваме всички ние в изключително сложната материя на сделките с недвижими имоти. Съвсем нормално е не всички да сме вещи в тази материя, тъй като много хора участват в сделки с недвижими имоти само по веднъж в живота си. При направата на грешка или избор на некомпетентен и незнаещ специалист в областта, последствията за някои хора са били катастрофални за техния живот като цяло. С Ваша помощ, когато помагате на себе си, Вие помагате на цялото общество за отличаване на добрите от лошите брокери в сферата на недвижимите имоти. Вижте таблицата, за да разберете колко кредита ще получите за вашия принос и започнете да печелите кредити сега!

Имате реален въпрос свързан с недвижим имот? Получете отговори от хората в района - експерти и професионалисти в тази сфера.

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Резултати Архив