Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

1. Ако има изградена такава придобивка, ползите са многократно повече от минусите 
2. Инвестирайте във Вашата сигурност и спокойствие
3. Сигурността няма цена

В момента няма никаква забрана за изграждането на видео наблюдение около даден обект , ако не стои въпроса с финансирането. Въпросът е да бъде направено така, че да не се злоупотребява с текущата информация!
Понеже може да бъде направено така , че да се следи информацията от разстояние, важно условие е да има определен достъп от малък кръг лица. Това обикновенно се прави, за да се създаде респект към хора със съмнително поведение или склонност към самоуправни действия.
Минусът е , че някои хора се притесняват от това , че могат да бъдат засечени в колко часа са се появили в полето на заснемане и дали са в нечия компания.

 

 * Секцията "Полезни съвети" е създадена, за да могат експертите от дадена област да споделят опит и умения с останалите потребители. Всеки може да напише аналитичен текст (най-малко 1000 символа) по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да е авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за вземане на решение. Полезните съвети също са един от начините за оценка на експертите в ceb.bg!

Коментара : (1)

Добави коментар
Стоян ДяковДек 2, 2010  

Сигурност, ама и да те снимат постоянно не е добре. Според мен трябва да се иска разрешение и от собствениците, ако сградата се използва и за жилищни цели!!!

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив