Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Разберете, какво купувате. Проверете Вашето бъдещо жилище за дефекти.

Това е нашият съвет, към всички потребители на този сайт. Чрез тази диагностика се установява реалното състояние на продавания имот. Благодарение на новите възможности на професионалната Термографската камера Flir , могат да се открият скритите дефекти или липсата на такива в едно жилище. Ще Ви информирам за предимствата на Термографската диагностика при покупка на жилище, а те са:

  1. Това термографско обследване е мощен инструмент за корекция на цената на продавания имот. Много хора не знаят за този вид техническа възможност и дават хиляди ера за жилище, без да са наясно в какво състояние е имота, който купуват. За да бъдем по-добре разбрани сравняваме термографската диагностика преди покупка на жилище с диагностиката, която задължително всеки прави преди да си купи автомобил. Парите, които даваме за автомобил са доста по-малко в сравнение с тези, които отделяме за жилище и въпреки това винаги проверяваме колата за скрити дефекти.
  2. Откриване на скрити дефекти - такива при покупката на жилище могат да бъдат влага, течове,  електрически проблеми, загуба на топлина и др. За повече информация относно услугата, която предлага АЙ БИ БИ ЕС ООД  влезте и разгледайте сайта  energyaudit.bg. Там ще намерите и качен видеоклип на заснета термографска диагностика и още един за част от възможностите на тези устройства.

На всички клиенти на нашата агенция предлагаме безплатна термографска диагностика на жилището, което искат да купят.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив