Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

Теч в банята

Сеп 9, 2013 vote (1)
avatar

Какво да направим, ако имаме теч в банята?

Проблемите с течовете имат лесно решение. Вече има техническа възможност благодарение на професионалната термографска камера Flir, с която много лесно се откриват и локализирват течовете в бани, открити тераси, покриви на сгради и др. Водата в резултат на гравитацията се просмуква надолу, така че произходът на теча може да бъде на метри от наблюдаваната влага. С просто око това не се вижда, но термалната камера открива много точно местоположението на теча без да се налага да се махат плочки, без да се кърти. Понякога причината за течът може да е във Вашият съсед. В такива случаи е необходимо да се осигури достъп и до неговият апартамент. Диагностирането на течът води до намаляване на разходите за ремонт, а ако течът се окаже в общите части или от съседа, тогава може да потърсите от тях възстановяване на направените от Вас разходи за ремонта. Съветът ни е да направите информиран избор и потърсите професионална фирма за такива услуги. На термографските снимките сме Ви показали, как изглежда течът  в банята. За повече информация посетете http://www.energyaudit.bg/

    

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив