Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Визитките са нещо, което приемаме за даденост, а не трябва. Външният вид на една визитка може да определи отношението на хората към вас! Много често потребителите си мислят: Хубава визитка - хубава работа и по-скромна визитка, по-скромни постижения!


Вярно е, че печелите вниманието на човека до вас с разговор, но визитната картичка е нещото, което остава като доказателство за това впечатление. Именно в това отношение е важно и самата визитка да изглежда добре. Тя не трябва да е много твърда, нито много мека. Да поражда доверие и сигурност.

Не трябва да е с много остри ръбове, а по -възможност леко заоблени. Зелена! Проучванията сочат, че най-успешните визитни картички са със зелен цвят.

Всички изброени дотук характеристики внушават на клиента/партньора позитивно отношение и грижа.

Ако всичко казано дотук ви е харесало и искате да направите сами своята визитна картичка, придържайте се ъм следните критерии.

 

1. Цвят - Много хора използват цветове, които харесват без да знаят реалната им символика.

2. Хартия - хартията, от която правите визитката си е от голямо значение за впечатлението, което ще оставите.

3. Уникалност - Не бъдете като другите, направете така, че хората да пазят визитките Ви и да се сетят веднага за Вас.

4. Шрифт - Изберете този, който е лесно четим. Не залагайте на излишни украси

5. Докосване - подръжте визитката си в ръка и усетете какво носи. Ако ви е приятно да я задържите, значи всичко е направено добре.

 

Уверете се сами, че това, което давате на другите ви изразява най-точно.

 

Източник: quicksprout.com

Коментара : (1)

Добави коментар
Калоян БалиновМар 6, 2011  

А ако Ви кажа че на поливината брокери и агенции визитките им не струват или понеже никока не са обсъждали детайлите с рекламната им агения. Статията е много полезна. Не може човек който говори за комисионни в размер на най-малко 1ооо евро да дава визитка за 3 стотинки!

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив