Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-н Вандерворт:

 
1. Не мислете за гаража само като място за вашия автомбил
2. Подходяща настилка, осветление и климатизация го превръщат в стая
3. При ремонт и реконструкция - използвайте само подходящи материали
 
/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на Вандерворт и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/
 
Какво знаете за гаража? Това е място за съхранение на автомобили, но не само. Помещението може да бъде използвано и за нещо друго, по-практично, в зависимост от вашите нужди. Може да го превърнете в работилница, магазин или дори всекидневна стая. Всичко това не означава, че трябва да оставите колата си навън. На първо място е настилката. Повечето гаражни помещения са с бетонна настилка, която събира прах. Добра боя или подходящи здрави плочки биха решили този проблем.
 
Гаражното помещение по принцип е затворено и притокът на свеж въздух е важен, ако искате да го ползвате и за друго.
 
Широки тръби в горната част на стените са идеалното решение. Това осигурява достатъчно свеж въздух, а и е удобен начин за приток на светлина. По-добре ще е ако имате прозорци, но малко гаражи имат подобни екстри.
 
Ако използвате пространството за всекидневна стая или други жилищни нужди, не забравяйте стените. Подходяща изолация и облицовка на стените ще ви накарат да се чувствате по-комфортно.
Гаражът е тъмно помещение и има нужда от светлина. Използвайте незатоплящите лампи (халоген, ксенон и флуоресцент). Хубаво е осветителните тела да бъдат на удобни места и да не пречат. Ако извършвате по-специфични работни дейности или просто държите на комфорта - използвайте ключове за регулиране на светлината.
 
Забележка: Мнението на г-н Вандерворт е взето от материал на hometips.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив