Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Явният ентусиазъм не продава! Той само плаши. Това е така, защото ни прави подозрителни за мотивите, скрити зад ентусиазма. Понякога, когато сме в ролята на купувач и сме от другата страна на сделката, вътрешният глас, който насочва поведението ни, шепне: "Защо този брокер е толкова ентусиазиран? По-добре да внимавам. Работата ми изглежда подозрителна." И тя наистина е такава.

Не е важно количеството плам, което влагате в сделката, а способността хладнокръвно да решите проблемите на клиентите си.

Представете си, че отивате на лекар със сърдечен проблем и в момента, в който приключите с описването на неразположението си - доктора да подскочи от радост с думите - "Нямате представа колко се радвам, че дойдохте при мен тъкмо съм се сдобил с нова апаратура за сърдечни операции, давайте да уговорим операцията в най-скоро време..." Това не звучи ли най-малкото съмнително, да не говорим, че е абсурдно след първата среща доктор да иска да ви оперира???

Така е и в бизнеса:

- Ентусиазма кара хората да ви харесват. 

- Способростта да решавате проблемите им ги кара да купуват от Вас.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив