Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Кризата доведе много въпросителни пред купувачите на недвижими имоти в България. Как да договорят най-добра цена, от какви грешки да се предпазят клиентите, за да намерят изгодни имоти. Също така, непрекъснатото увеличаване на депозитите на български граждани и разчитане на лихвите от депозитите, създава една несигурност при евентуален срив в банковата система
 1.Максимално използвайте кризата. Относително рядко се случва криза на пазара на имоти.Това е процес,който протича обикновенно от няколко месеца до година.Инвеститорите са заинтерасовани, защото не желаят да поемат риск.Ето защо си заслужава да се купува имот по време на криза.Действайте, именно сега, защото подобен момент, може би няма да има повече.
 2.Изберете правилния момент.Изведнъж не става падането на цените.Този процес протича по дълго време.Купувайте, когато цените са стигнали дъното.Как да разберете това, обърнете се към вашия даказан консултант по недвижими имоти.
 3.Преценете силите си.Трябва да прецените добре възможностите си.Собственост върху имот означава немалки постоянни разходи за поддръжка и данъци.Когато цените падат, вие ще се почуствате много по-богат с парите, с който разполагате.Ще видите, че този бюджет в наличност може да купи много по-голямо жилище.
 4.Купувайте качествени имоти.Ниските цени на някой имоти подлъгват.Трябва да внимавате какво купувате.При криза най-бързо и най-много падат некачествените имоти и тези с лошо разположение.Платете повече, но изберете качеството.
 5.Купувайте имоти оферирани под пазарната цена. По време на криза е трудно да се определи, каква точно е пазарната цена.Тук ще ви помогнат консултантите на недвижими имоти.Трябва да се търсят имоти, оферирани за продажба на цени по-ниски от подобни конкурентни оферти.Това може да е подценяване на пазара, желание за бърза продажба, спешна нужда от пари.Кризата е за всички.
Купувайте, качествени имоти,защото инвестицията е най добра.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив