Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Днес има избор на много имоти, но без информация за Наемодателите .
 Ако Ви оберат или наводнят съседи - как ще реагира собственика ? Ако Вие имате проблем - как ще ви помогне собственика ?
 Безплатен обяд няма. Изберете и платете няколко евро повече като застраховка! Добрият и разумен Наемодател знае своята цена и я защитава. Когато оценявате качествата на имота - включете и характера на Наемодателя ! Както Наемодателят иска редовно наема си , така и Вие искайте уважение от него ! Добрият Наемател е коректен и търси коректен Наемодател.
Има много оферти за имоти : 1. с добра локация ; 2. може да има коментар на наема ; 3. предлагат се дългосрочно ; 4. обзаведени с нови мебели и оборудване ; 5. други екстри ;
 Няма информация за наемодателите в повечето оферти и обяви. Защото в България се подценява значението на коректния Наемодател. В България още няма култура на наемните отношенията Ако собственикът не е читав може да имате проблеми.
 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив