Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

 

1. Качественият имот винаги е по-ценен
2. Бързата му продажба е по-лесно осъществима
3. Изберете качеството пред ниската цена

Винаги , абсолютно винаги се стремете само към качествените имоти . Независимо дали е за продажба или наем удоволствието да притежаваш такъв имот си струва усилията.

Той ще бъде много по-добре оценен от оценител когато ви е необходим кредит. Той е и бързо ликвиден, т.е. много по-бързо ще бъде продаден при нужда или ще бъде отдаден под наем. Няма човек който да не оценява този факт.

Имате много силен коз в ръцете си и това е много сериозно основание да искате по-висока цена за своят имот.

Пълна противоположност са не до там качествените имоти. Проблемът е само в това , че ако човек може да си го позволи , не трябва да прави грешната стъпка.

 

 

 

 

 * Секцията "Полезни съвети" е създадена, за да могат експертите от дадена област да споделят опит и умения с останалите потребители. Всеки може да напише аналитичен текст (най-малко 1000 символа) по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да е авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за вземане на решение. Полезните съвети също са един от начините за оценка на експертите в ceb.bg!

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив