Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Теракот, паркет, дограми, латекс, вградена кухня, лачени иноксови и други парапети в общите части са само предмети. Важен е имотът, а не предметите в него.

Имотът
е недвижимост и локацията е водещото при взимане на решение за покупка, продажба, даване под наем или наемане.

Който Ви приказва сладкодумно, че може да има лукс ремонтиран, престижен апартамент в Дружба 1,  до Общината лъже ! Който Ви убеждава, че в Манастирски ливади 12 е като на площад Хелзинки в Лозенец  лъже !

Този, който Ви омайва, че инвестиция в лукс мезонет в квартал Витоша, до Зоопарка за ЕUR 210 000 е по-добре от инвестиция в  магазин до Народното събрание за ЕUR 210000 е лъжец !

Ако не познавате столицата купете си карта и я разгледайте. Вижте къде е Центъра на София и не се оставяйте да ви убеждават, че цените на ул. Козлодуй, до Опълченска са като в Център на европейска столица.

София расте много бързо и центъра се разширява на север и запад, но това е централна част на града, а не Център на столицата.

Има много хубави нови сгради, близо е до Централните гари и Женския пазар, но няма да има добро име поне още 20 години. Най-малкото защото ще бъде строителна площадка още много години.

Искате ли да си купите апартамент, приличащ на бекярско жилище за строители на цена за София Център ?


Владимир Йосифов
Бряг агенция недвижими имоти

 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив