Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Отговорът е в правенето на периодични проверки на състоянието на покритието на покрива.

Термографията е най ценното средство за диагностика при превантивна поддръжка. С помоща на професионалната термографска камера Flir и специализиран локализатор на течове по покриви на сгради може лесно да се открият областите на покрив, който тече, но не се вижда визуално.

Практиката ни показва, че теч от покрив на сграда е често пренебрегван проблем, тъй като в жилищните сгради живеят много собственици и организирването и събирането на средства от тях е много трудно.

Много е важно да се разбере, че ако се хване навреме засегнатия участък на покрива и се изолира и ремонтира, по този начин се удължава живота на покрива и се спестяват много пари от полагането на хидроизолация на целия покрив. За повече информация разгледайте сайта на фирмата ни energyaudit.bg.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив