Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

BrjagNews :
Брокерите с голям опит познават качествата си и определят типа сделки, в които са най-добри.

Погледнете какви оферти има брокера и ще разберете дали е подходящ за вас .
Изберете брокери, които са специализирани в търсене на имоти ако вие купувате или наемате.

Когато купувате имот с пари в брой - изберете  опитен брокер от по-малка агенция, защото ще бъде мотивиран да прерови пазара и да договори добра сделка.
Ако купувате с кредит – изберете брокер покупки от голяма агенция, защото ще има контакти с банки. Банките ухажват брокерите занимаващи се с покупка на имоти.
Брокери, които продават или дават под наем са добър избор ако вие предлагате имот на пазара.
Когато предлагате имот е важно потенциалните купувачи или наематели да видят имота ви.  Изберете брокер от агенция с голяма популярност.
Това гарантира повече хора да видят офертата на имота ви и да поискат да преговарят за сделка.
Добре е брокерът да познава района  в който е имота,  защото ще знае добрите и лошите страни на квартала и какви хора да търси за купувач или наемател на имота ви.
Ако брокерът повярва, че ще му платите при сделка - ще покаже имота на всички, ако не ви повярва - ще покаже имота ви само на хората на които вярва, че ще му платят и ще загубите време и възможности за добра сделка.

Разберете, има голяма разлика между сделка търси и сделка предлага.

Когато купувате имот правите сериозен избор сред множество оферти и поемате дългосрочен ангажимент към банка. Парите, които ще платите на агенция за недвижими имоти са гаранция, че ще направите най-добрата сделка към момента.

Владимир Йосифов, БРЯГ недвижими имоти
 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив