Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

С помоща на професионалната термографска камера Flie могат да се откриват скрити и невидими за окото течове. Само единствено с този неразрушителен метод, Вие ще имате представа, къде точно е проблема. Няма да Ви се налага да къртите всичко и да го възстановявате отново. Ще се съгласите, че това винаги са повече средства отколкото отстраняването само на локалния проблем.  Термографската камера много точно ще открие първоизточника на влагата и теча в мазета, стени, подове, бани, гаражи, покриви, около доставящи и отводнителни системи в жилища, офиси и помещения от всякакъв тип.

Нашето предимство пред останалите фирми за ВиК услуги е, че локализираме мястото от където идва теча, като даваме съответния доклад за находката и начините за отстраняването му.  Повече информация, ако желаете може да намерите на нашата страница energyaudit.bg.

 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив