Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

 

Какво ни посъветва г-н Викъри:

1. Подредете стаята така, че да бъде удобна за детето
2. Не използвайте прекалено скъпи мебели, настилки и оборудване
3. Избягвайте опасни уреди и обезопасете контактите

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-н Викъри и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/

Обзавеждането на детската стая може да бъде забавно за двамата родители. Има обаче и неща, с които трябва да се съобразяваме, тъй като този тип стаи са малко по-различни от останалите в дома.
На първо място се съобразете с това подредбата да бъде удобна за детето. Нека местата за багаж и по-необходими неща да бъдат на ниско и удобно пространство.
Създайте център на стаята, където детето да играе и да прекарва повече време. Децата обичат да събират и показват разни неща. В този случай е задължително да поставите коркова дъска или метална, на която те да закачат любими рисунки и други вещи. Не е задължително да купувате готови - постарайте се и ще можете сами да пригодите нещо.
Ако децата са по-малки е хубаво да разнообразите стените с рисунки или цветни тапети. Щампи с градски мотиви или животни ще помогнат на детето ви да се чувства по-добре в своята стая.  За уют през нощта може да поставите самосветещи елементи. Заложете на удобната светлина. Нощни лампи и подходящи ел. ключове, които да помагат на детето в използването на светлината.
Помислете добре за отоплението и охлаждането на стаята. Безопасността на детето е важна, така че не оставяйте открити контакти и опасни електрически уреди.
Относно мебелите и обзавеждането - заложете на нещо по-цветно. И без това детето ще остави отпечатък върху всяка мебел, така че не поставяйте прекалено скъпи и едноцветни мебели. Същото се отнася и за подовите настилки.
Най-важното е да мислите за стаята като за място за детето, а не за вас. То трябва да се чувства удобно там и да я приема за своя.

Забележка: Мнението на г-н Викъри е взето от материал на moneypit.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив