Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

За да постигнете значителен ръст на доходите си трябва да сте готови психически за това. Осмислете представата за собственото ви Аз, така че да сте готови да приемете промяната с отворено съзнание.

- Истинската природа на Вселената - тази на изобилието, се разкрива пред нас, когато дадем воля на собствените си възприятия;

- Никога не мислете от позицията на недостиг или липса на възможности, и никога не приемайте бедността на другите;

- Всички наистина умни идеи са измисляни хиляди пъти досега. Но за да ги възприемем, трябва първо самите ние да ги обмислим многократно и пълно, докато не станат част от собствения ни опит;

- Не се сприятелявайте с хора, с които ще се чувствате просто приятно. Сприятелявайте се с тези, които ще ви мотивират да вървите нагоре.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив