Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar
И в България има хора, които знаят ценно е доброто местоположение на магазина им !

Кризата в България не пречи на магазини с отлична локация. Проблемът на наемодателите не е липсата на желаещи, а тяхната мотивация. Липсата на ясна визия как ще бъде разработен магазинът е стряскаща! Всеки ден разговарям с няколко кандидата да наемат магазини и когато разкажа условията на клиентите ни - затварят телефона. При огледите е още по-странно.
Въпреки привидното съгласие по телефона - при оглед с условията на собствениците за срок на договора от поне 5 години и гаранция от 3 наема за коректност /извън депозита/ когато се срещнат кандидатите със собствениците - започва мънкане.
Огледът е среща, на която Вие, наемателите оглеждате имота, а наемодателите оглеждат Вас! Вие искате да облекчите условията на договора за наем, а ТЕ искат да отсеят нефелите кандидати. Разберете! През 21 век няма предварителен разговор. Преговорите започват още от първото обаждане по телефона.

Владимир Йосифов,
маркетинг и реклама на имоти
София - Център и Лозенец - Хладилника
...

Вижте статията
http://www.investor.bg/novini/122/a/kachestvenite-tyrgovski-imoti-uchudvashto-ustoichivi-v-krizata,130153/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#comment-newest

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив