Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-жа Емилова:

1. Не взимайте решение за действие с имот, единствено на базата на прочетеното в интернет!
2. Доверявайте се на консултанти. Те знаят повече за имотите и тяхното мнение е по-достоверно!
3. Комбинацията между удобствата на интернет и качествената информация е това, което е ценно за клиента!

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-жа Емилова и не я ангажират с покана за инвестиционни действия/

Интернет се разви изключително много през последните години. Много клиенти взимаха решения за покупка или продажба на имот, на базата на информация в интернет. Някои от тях се разочароваха, защото това, което получиха, не изглеждаше така, както им бе показано в интернет. Ролята на световната мрежа е важна, но интернет не е единственият.Значението на консултанта също е голямо. Какво се прави, когато някой има нужда да купи или продаде имот? Какво правим ние - влизаме в интернет, проверяваме портали за имоти,  проверяваме утвърдените консултанти на пазара, четем статии по темата и се информираме за тренденциите какво се случва да пазара, какво предстои да се случи. На базата на всичко това, което предлагаме, клинтът взима решение за това как да постъпи. Консултантът е свързващото звено и ролята му е голяма. Клиентът не може да вземе решение, единствено от това, което е в интернет. Ние от Колиърс Интернешънъл също използваме предимствата на интернет в нашата работа. Ние предоставяме една компилирана и надеждна информация, пречупена през нашата гледна точка. Не разчитаме, че интернет ще ни доведе клиенти и ще продава имоти. Интернет е преди всичко средство за информация. Важен е начинът, по който е представена информацията, но и нейният източник.

* Мнението на г-жа Емилова е изразено пред ceb.bg на дискусията „Пазарът на имоти в Интернет”, проведена по повод 10-годишнината на портала Имоти.Нет

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив