Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-н Рихтер:

1. Входът на едно жилище прави най-силно впечатление
2. Всички промени по дома трябва да бъдат съобразени с неговите особености
3. Крайният резултат от промените трябва да бъде просторен, светъл и уютен дом

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-н Рихтер и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/

При проектирането на един дом, най-важното е той да има стилен вход. Това обаче може да има много разновидности. Зависи от желанието на клиента, но най-вече от архитектурата на къщата. В началото е това, а впоследствие идват вратите, прозорците и всички по-малки детайли.
Важно е всичко да подхожда с архитектурата на самата сграда. Има моменти, в който присъствието на една красива каменна арка на входа е оправдано,но има и такива, в които не е.
Входът е първото нещо, което виждат гостите и е важно впечатлението, което се създава. Ако не харесате един дом в първия момент, малко вероятно е това да стане по-късно.
Самата врата също е много важна, тъй като казва много са собственика на имота. Хубаво е, когато купувате къща, да погледнете съседите. Изберете уникален стил за своята врата. Промятата може да стане лесно - само с някои леки промени в детайлите.
Естествено, и с това не трябва да се прекалява. Не трябва собственикът да изразява себе си само, чрез входа на своя дом. Има вътрешно пространство и стаи, в които може да покаже своята индивидуалнст.
Запомнете, че всичко около външния вид на една къща трябва да бъде съобразено със заобикалящата я среда. Има начини, чрез които домът може да бъде просторен без да има голям вход.
Могат да се добавят малки детайли в обзавеждането и да правят дома по-интересен.Препоръчва се специално осветление, което може бързо да се променя, според вашето настроение. Мислейки за подобни детайли е хубаво да отделите пари и за озеленяване. Това влияе на възприятието на дома, но също трябва да бъде съобразено с особеностите на помещението.
Крайният ефект от подобни намеси трябва да бъде светло, уютно и просторно жилище.

Забележка: Мнението на г-н Патрик Рихтер е взето от материал на в-к "Чикаго Трибюн"

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив