Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-н Котсън:


1. Хубавата градина трябва да бъде видима и добре подредена
2. Използвайте естествени елементи и не прекалявайте с украсата
3. Градината е място за почивка и не трябва да има нещо, което да дразни и натоварва

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-н Котсън и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/

Все по-често в света на недвижимите имоти се обръща внимание на по-малките подробности около едно жилище. Огледът на една къща не се свежда до състоянието на стените, покрива и мазилката, а е нещо повече.
Едно от нещата, които правят най-силно впечатление е градината на една къща. Тя може да добави до 1000$ върху цената и да повлияе при избора на колебаещ се купувач. Има няколко прости съвета, които ще ви помогнат да постигнете перфектната градина.
На първо място се уверете, че е добре разположена и видима за посетителите на дома ви. Създайте й точни рамки и почистете всичко ненужно около нея.
На второ място трябва да се постараете да я изградите от естествени елементи. Използвайте дървени, керамични или каменни елементи. Разнообразете градината. Тя не трябва да бъде само колекция от цветя, а определена подредба.
не прекалявайте - кичът не е плюс за градината и не трябва да го допускате.
Ако сте от по-мързеливите, хубаво е да използвате растения, които издържат на всякакви външни условия и не изискват чести грижи.
Не е нужно да имате открита земна площ, за да имате градина. Тя може да бъде постигната и от саксийни растения. За да бъде завършена една градина, може да поставите място за почивка, както и подходящо осветление. Вече има нискоенергийни и икономични осветителни тела, които могат да се поставят навсякъде. Градината е място за почивка и не трябва да има нещо, което да дразни и натоварва.

Забележка: Мнението на г-н Котсън е взето от материал на property-coach.co.uk

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив