Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

 

Какво ни посъветва г-н Саймънс:

1. Фън Шуй може да бъде полезно не само в дома, но и навсякъде около него
2. Обърнете внимание са усещанията и околната среда, когато търсите жилище
3. Избягването на негативни символи и знаци, може да ви предпази от бъдещи беди

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-н Саймънс и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/

Фън Шуй учението обикновено се асоциира с подредбата на мебелите в дома. То обаче може да ни бъде полезно и когато търсим нов дом.
Най-важното нещо при търсенето на нов дом е това, да обърнете внимание как се чувства тялото ви при наближаване на мястото. Ако изпитате дискомфорт, то мястото не е за вас. Китайската традиция съветва да водите малко момче с вас. То усеща позитивните и негативните влияния на имота. Ако детето бяга наоколо и изглежда доволно и щастливо, то това е бъдещият ви дом.
Не само малко момче може да ви покаже дали мястото е заредено с негативна енергия.
Огледайте се и вижте животните и птиците в района. Ако те са енергични и пълни с енергия, то мястото е добро. Ако ви изглеждат уморени и мудни, то енергията отслабва и инвестицията в имот в района няма да е добра.
Традицията също е нещо, което остава в дома. Интересувайте се от миналото на собствениците. Ако те са били щастливи хора, то и вашето пребиваване там ще е щастливо.
Не купувайте къщи, които са строени върху гробище или са били поле на смърт, болети, раздов и насилие.
Негативната енергия не е постоянна величина. Има хора, които имат нужните способности, за да пречистят дома.
Дърветата са хубаво нещо, но не и ако са прекалено много. Не търсете имот с прекалено много дървета в двора или в района. Това означава застой и депресия. Жилищата на хълмове и по-ветровити места са източник на позитивна енергия.
Директният път към дома също не се препоръчва, според Фън Шуй учението. Не купувайте къща в задънена улица или пък такава, чийто вход сочи директно към пътя.

Забележка: Мнението на Саймънс е взето от материал на exploreyourspirit.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив