Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

1. Използвайте кризата максимално. Криза на пазара на имоти се случва относително рядко. Имоти в големите градове винаги ще се търсят за живеене. Имотите винаги са сигурно убежище за инвеститори, които не желаят да поемат риск. Така, че не се колебайте дали покупката на имот по време на криза си заслужава. Действате именно сега, защото подобен момент може би няма да има никога повече.

2. Изберете правилния момент. Падането на цените не става за една нощ. Това е процес, който протича обикновено няколко месеца. Купувайте, когато цените са достигнали дъното. Трудно е да се определи къде точно е дъното, затова се обърнете за съвет към вашия доказан консултант по недвижими имоти.

3. Преценете силите си. Когато цените паднат вие ще се почувствате много по-богат с парите, с които разполагате. Ще видите, че сега можете да купите със същите много по-голямо жилище. Все пак не се надскачайте, преценете добре възможностите си. Не забравяйте, че собствеността върху имот означава немалки постоянни разходи за поддръжка и данъци.

За още съвети натиснете тук
 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив