Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-жа Петровски:


1. Банята трябва да бъде удобна и функционална
2. Помислете за точна подредба, а не за скъпи акценти
3. Повече осветление и големи огледала разширяват малката баня

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-жа Петровски и не я ангажират с покана за инвестиционни действия/

Всяко жилище има нужда от баня. Колкото и малка да е тя, нужно е да е функционална и добре изглеждаща. Като начало може да използвате няколко малки хитринки за разширение на помещението.
Поставяйте душовете високо и се уверете, че пространството под тях е достатъчно. Уверете се, че всеки един член на семейството ще може свободно да вдигне ръце, докато мие косата си и да се обърне или наведе при нужда.
Огледалото трябва да е голямо и по възможност със светла рамка. Избягвайте широки мивки, особено ако има вана в банята ви. Те изглеждат добре, но са непрактични за по-малки помещения. По-добре използвайте по-малка мивка с шкаф, който да използвате за съхранение на нещо необходимо.
Като заговорихме за необходими неща - има стандарти, които трябва да спазим. Един от тях е предпазителят за електрическите уреди в банята. Електрическата верига задължително трябва да бъде снабдена с такъв, за да се избегнат проблеми със сешоар или електрическа самобръсначка. Тоалетните казанчета с нисък разход на вода също са задължителни за по-новите бани.Работещата вентилация е нужна за по-комфортно използване на помещението. Помислете за това, когато правите ремонт, тъй като може да ви спести бъдещи проблеми с мухъл.
Светлината също е изключително важна. Добре осветената баня "се отваря" и изглежда по-голяма и удобна. Осветителни тела в тавана или стените ще постигнат нужния ефект.
Не забравяйте да подреждате добре всичко в банята. Шкафове за принадлежности, в комбинация с огледало, могат да решат всичките ви проблеми. Поставете ги на удобна височина, за препоръчване над мивката.
Накрая, но не на последно място - пресметнете добре разходите си. Малката баня няма нужда от големи и скъпи компоненти. Тя трябва да е удобна и красива. Не залагайте на неща, които да изпъкват.

Забележка: Мнението на г-жа Петровски е взето от материал в thisoldhouse.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив