Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-жа Глинк:


1. Покупката на жилище може да е за цял живот. Помислете добре преди да я направите! Доверете се на агент за недвижими имоти!
2. Доброто местоположение може да добави стойност към имота. Не купувайте само сграда, а всичко около нея.
3. Поддръжката е неотменна част от вашия дом. Помислете за това, когато определяте цената.

/Съветите са формулирани от ceb.bg на базата на думите на г-жа Глинк и не я ангажират с покана за инвестиционни двействия./

В съвременния свят на недвижимите имоти има много неща, които се променят. Има и такива, които си остават същите. Има стойности, които не се променят с времето. Когато търсите имот, хубаво е да знаете нещата, които са дългосрочни и постоянни.
Едно от тях е ползата, която дава работата с агент на недвижими имоти. Той може да ви осигури по-прилична цена, да уговори удобен кредит и да се погрижи за всички потенциални рискове. През последните години интернет все повече улесни бъдещите купувачи. Предлага се много информация, но липсва опит. Това, което може безпрепятствено да доведе една сделка до край. Има и случаи, в които клиентът има критерии, но не е намерил желаното жилище. Тук отново идва агентът. Той познава районите, познава търсенето, познава цените. Това никога няма да излезе от мода.
Местоположението е друго нещо, което е стабилно в света на имотите.  В един хубав квартал цените се покачват бързо и падат бавно. Огледайте се наоколо. Ако има училище, добра инфраструктура, възможности за пазаруване, отдих, услуги и други удобства - кварталът е добър. Няма нищо по-постоянно за една къща от местоположението й, така че опознайте я, преди да направите оферта. Помислете за поддръжката. Новото не винаги е по-хубаво. Може да има скрити дефекти, които да ви изненадат съвсем скоро. Грешката на повечето хора е, че купуват имот, но не мислят за това, което върви с него. Всеки дом изисква грижи, а те имат цена.

Забележка: Мнението на г-жа Глинк е взето от материал в он-лайн изданието thinkglink.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив