Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar
Намаляването и правилното използване на водата са основни приоритети в нашето съвременно общество. Много от райните на страната имат по-високо потребление от предоставените им водни ресурси и техните възможности за възстановяване.  
 
Това налага да се изграждат нови съоръжения с по-висока ефективност и оптимизация.  Такъв  тип съоръжения ще могат да използват водата максимално. Тя ще може да се събира повторно, да се пречиства и да се използва повторно. По този начин ще се компенсират и общите загуби за доставка на водата до крайните източници на потребление и нейното оскъпяване.  
 
Друг важен фактор е непрестанното наблюдение и елеминиране на течове от аварии и тяхното своевременно отстравяне. Всеки от нас трябва да има осъзнато отношение към опазване на водите и тяхното рециклиране и използване в световен мащаб.   
 

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив