Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

 

Какво ни посъветва г-жа Чончуа:

1. Кухнята и трапезарията могат да изглеждат добре в една стая
2. Изчистените и леки форми подобряват вида на кухнята
3. Направете кухнята така, че всичко да е подредено и удобно
 
Независимо от това дали обичате да готвите, или не, кухнята е едно от най-важните места във вашия дом.
Това насърчава много фирми да проектират и предлагат най-разнообразни продукти. Важно е да направите кухнята по свои вкус и да се чувствате удобно в нея. Ето и някои тенденции, които могат да ви помогнат за най-правилния     избор.
Първи в списъка са т.нар. "Скрити кухни". Това не означава, че са трудни за намиране, а просто се смесват с други стаи от дома. Трапезарията е едно от нестата, в което прекарваме най-малко време.  Много по-практично би било да смесим кухнята и трапезарията, комбинирайки подходящите уреди и цветове.
Друга модерна придобивка за вашата кухня може да бъде мястото за консумация на напитки.  Всеки обича да пие кафе рано сутрин и е добре да го прави на спокойствие, без да пречи на тези, които закусват. В близост до къта за напитки е добре да има и място за чаши, за да няма ненужни усилия.
Закръглените и разнообразни форми са това, което може да подобри изгледа на една кухня. Все по-предпочитани стават по-разчупените и разнообразни кухни.
Независимо дали купувате нов дом, или притготвяте своя за продажба, не забравяйте, че тенденциите се променят. не правете нищо, само защото е модерно. Приятният вид и функционалността на една кухня са вечни, така че сремете се да ги постигнете.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив