Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

В човешката природа е да се търси лесен път. По-лесно е да не се прави нищо - няма наказание. Ако това, което трябва да се прави е безмислено, най-вероятно клиентът няма да го направи. Това означава, че е по-лесно да не купи от вас, или, ако няма последствие от не купуването от вас, то няма да има продажба.

Затова ясно заявете позицията си и това, как купуването сега ще помогне на клиентите да избегнат скъпоструващ, болезнен проблем. После, и това е най-важното, улеснете ги в купуването от вас. Направете всичко за тях. Помнете, че хората са мързеливи. Ако изисквате от вероятните си клиенти да правят много неща, почти сигурно е, че те никога няма да ви станат клиенти.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив