Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Разбира се, не е лесно да изберете свой брокер. Има вероятност при случаен избор от толкова много реклами  да оставите късметът да ви води, а това понякога не е достатъчна предпоставка за успешна сделка.

Добре е,ако получите препоръка от някои ваш познат,който вече е ползвал посреднически услуги.Неслучайно казват, че най-добрата реклама е доволният клиент.Но има начин и сами да се ориентирате правилно.Много клиенти предпочитат да се обърнат към  фирми, които отдавна са на пазара и вече са се утвърдили като име.

Има агенции за имоти, които са инвестирали много и  дълготрайно за създаване на своя пазарен имидж.Повечето от тях са наистина перфектни професионалисти.Само като изключение от големите фирми може да не получите качествено обслужване,ако агенцията се е разраснала прекомерно и не отделя достатъчно внимание било на по-малките като финансов интерес сделки, било на обучението на новите си попълнения от брокери.

Във всеки случаи обаче вероятността да сбъркате при избора си е по-малка при безспорните професионалисти.Така че се възползвайте от създалата се конкуренция в бранша,която кара всички да се равняват по най-добрите и да повишават качеството на обслужването, което предлагат.

Истинският професионалист не приема поръчки по телефона,защото само личната среща ще създаде така необходимия директен контакт.

Добрият брокер заедно с вас ще набележи приоритетите и ще определи стратегията ви на пазара.Колкото по-взискателен е брокерът към вас като клиент,толкова повече можете да очаквате,че така ще се отнася и към насрещните оферти, които ще ви предложи.

УСПЕХ  В ИЗБОРА

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив