Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Какво ни посъветва г-н Балдев:

1. Управлението на имоти ще става все по-важно в следващите години
2. Управителят на имот не налага правила и задължения. Това е модел на поведение, който носи позитиви
3. Интернет е незаменим помощник при управлението на имот

/Съветите са формулирани от сев.бг на базата на думите на г-н Балдев и не го ангажират с покана за инвестиционни действия/

Управлението на имоти е знак за качество за всяка компния за имоти, защото да управляваш сграда е отговорна задача и тежко предизвикателство.
За управлението е неабходима солидна организация, завиден финансов, времеви и човешки ресурс. Дейност, която могат да си позволят да извършват само фирми с качествен персонал, обучен за ефективно справяне с проблеми.
Услугата придобива популярност, защото няма друга сфера освен имотите, в която максимата, че  времето е пари да е толкова вярна.
Не трябва да се бърка с почистването и поддръжката на имот. Става дума за качествени системи за подобрение на управлението и оптимизиране на разходите.  Софтуер за обучение, комуникация и персонализирани отчети. Управлението на имот не е само добър бизнес, това е бъдещето, което предстои.
Използването на интернет е ценен елемент от управлението на имоти. Предоставя персонализиран достъп, месечни и годишни отчети за доходност, счетоводство, показатели за ползите от използване на управляващо дружество чрез оптимизиране на разходите. Интернет е инструмента, който служи за оптимизиране на самото управление и ясно показва ползата от управляващо дружество.
Нашето интернет пространство отстъпва на развитите пазари продажба, наем или управление на имоти. На пръсти се броят качествените интернет сайтове описващи услугата за управление.
9 от 10 клиента започват търсенето на нужната им услуга свързана с имоти онлайн, затова е важно да има популяризация и достъпност на тези нови методи.

* Забележка: Мнението на г-н Балдев е изразено пред гостите на дискусията „Пазарът на имоти в интернет”, проведена по повод 10-годишнината на портала Имоти.Нет.

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив