Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Съвет

avatar

Хората съдят за вас по това , което знаят и виждат. И ако не ви познават, ви преценяват само по това, което виждат. Можете ли да ги вините? Винаги се представяйте в най-добрата светлина и са старайте да постъпвате по възможно най-добрия начин.

Понякога хората си мислят, че да се изтъквате, за да направите впечателние, е грешно. Ни най-малко. Ако се гордеете с това, с което се занимавате, то вие сте длъжни по отношение на себе си и вашата компания, да представите самия себе си в най-добрата светлина. Рабира се всички сме чували истории за хора, които са постигнали успех, като са се обличали небрежно, държали са се неприлично, нарушавали са всички правила и да, това понякога се случва. Но колко други са се провалили поради тези причини, въпреки че са можели да предложат нещо много ценно. Сигурен съм, че са много повече.

Когато се опитвате да продадете имот, да убедите някого в своята гледна точка, не се страхувайте да премахнете задръжките си и да дадете най-доброто от себе си. Страхувайте се ако не го направите!

Офисът, кабинетът, визитката, дрехите и поведението ви, психическата ви стабилност, вашият стил - всичко това е важно и за всичко се държи сметка. Така че, не правете глупавата грешка да мислите, че вашата консултация или вашият имот ще сключат сами сделката!

Направеното впечатление е важно, така че, дали ви харесва или не, започнете да правите добро впечатление!!

Коментара : (0)

Добави коментар

Още полезни съвети

Добави съвет!

Всеки потребител на www.ceb.bg може да напише аналитичен текст по даден проблем, свързан с недвижимите имоти. Материалът трябва да бъде авторски, да разкрива проблем от практиката и да съдържа препоръка за взимане на решение. Всеки съвет трябва да бъде одобрен от администратора.

Препоръчваме Ви да напишете и да запазите съвета си на отделен текстов редактор (Notepad, Word, OpenOffice Writer) преди публикуване!

Добави съвет!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив