Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Владимир Йосифов

20730
точки

Консултант

2519
кредити

143 000 000 views Google Maps

Отговори: 30 Съвети: 13 Посещения:20508
Въпроси: 9 Публикации: 139 Коментари: 5
Фирма: Владимир Йосифов, експерт маркетинг Още от тази фирма
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/155 - Линк за покана
За мен

Повече от 100 000 000 пъти са видяни мои снимки, публикувани от мен профили и отзиви в Гугъл Карти. СТО МИЛИОНА пъти. Да, имам опит в рекламата на имоти чрез Google Maps. Рекламата на имоти в Гугъл Карти помага при търсене в Google. Обадете се.

Професионален опит

Местен гид, ниво 9, доверен фотограф и експерт Гугъл Карти маркетинг на имоти. Избрах да работя в Центъра на столицата и Лозенец - Хладилника | Вярвам, че тук цените и наемите са относително стабилни дори в тежки времена .

Специализиран в

Гугъл Карти не е само навигация, а инструмент за реклама на бизнес и недвижими имоти. Профил в Гугъл Карти е полезно и за адвокатски кантори, и за строителни проекти, и за хора със свободни професии. Потърсете ме - ще обясня как се създава и как се използва профил в GoogleMaps. #ГугълКартиМаркетингСофия

Сертификати и награди

Сертификат 0442-А от НСНИ Доверен фотограф на Гугъл Карти Местен гид на Гугъл Карти, ниво 9

Интереси

Следя промените на няколко места в София. Така разбирам как и колко се променя и мястото, и мисленето на хората. Икономиката на Район Лозенец ще се съживи по-бързо от икономиката на други райони в столицата. Според мен ще стане така, защото голяма част от живеещите в Лозенец ще останат да работят от домашен офис и когато бъде прекратено Извънредното положение.

Препоръки

Владимир Йосифов, Вие сте водещ местен гид! Благодарение на спечелените точки попадате сред водещите 1% местни гидове във София. Благодарим Ви, че споделяте знанията си в Google Карти. Всяка снимка, отзив или факт помагат на хората по света да намират интересни предложения. Гугъл Местни гидове google maps

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив