Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дадени отговори - личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Нина Керемедчиева

2960
точки

 

0
кредити

“Успешните хора са просто хората с успешни навици” – Брайън Трейси

Отговори: 5 Съвети: 3 Посещения:6525
Въпроси: 2 Публикации: 16 Коментари: 0
Website: http://ninacrew.com
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/1664 - Линк за покана
Дадени отговори: 5
Сключване на брак между български граждани единият от който има и турско гражданство.
Аз съм български гражданин и искам да сключа брак с български гражданин, който има и турско гражданство, но живеи е с постоянен адрес в България. Необходими ли са някакви документи от РТурция и какви, или е достатъчна личната му карта.
Раздел:

Правни казуси

Населено място:

Бургас област

Зададен на: 10.10.2012 Последен отговор: 11.10.2012
 

Отговор на Нина Керемедчиева : Здравейте, Благодарим ви за въпроса, но бихме искали да подчертаем, че тук е място, където се задават въпроси за Недвижими имоти. Знаем, че въпросът ви е важен за вас. Поради тази причина няма да го премахнем, но ви умоляваме да не излизате от концепцията и темата. с уважение Нина Керемедчиева (администратор)

Дата на отговора: 11.10.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Сключване на брак
Аз живея в България ако сключа брак в България с турски гражданин ще мога ли свободно да пребивавам в Турция? ще имам ли проблеми с виза, ще мога ли свободно да влизам и да излизам? Трябва ли и в Турция да сключа брак. с уважение Сехер
Раздел:

Други

Населено място:

Варна

Зададен на: 07.10.2012 Последен отговор: 09.10.2012
 

Отговор на Нина Керемедчиева : Здравейте, въпросът ви е хубав, но бих искала да уточня, че тук е сайт посветен на недвижимите имоти.

Дата на отговора: 09.10.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Имам ли право като заклет преводач да подписвам и подпечатвам собствените си преводи?
имам ли право като заклет преводач да подписвам и подпечатвам собствените си преводи, без да се налага да включвам лицензирана преводаческа агенция, като се има предвид, че съм със статут: свободна професия, плащам си сама осигуровките, данъците, имам качеството на заклет преводач и стаж също в областта на преводите? благодаря предварително за отговора! съжалявам ако въпросът ми се струва лаически за четящите тук
Раздел:

Правни казуси

Населено място:

Пловдив

Зададен на: 29.09.2012 Последен отговор: 01.10.2012
 

Отговор на Нина Керемедчиева : бележка от администратор: Ванина, въпросът ви е много интересен и не бих го определила като лаически, но не е свързан с темата на сайта. Като изключение няма да го изрития, но ви моля да се съобразявате с тематиката на сайта.

Дата на отговора: 30.09.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Регистрация на фирма за недвижими имоти
Здравейте. Как мога да регистрирам агенция за недвижими имоти ? Изисква ли се образователен ценз , плаща ли се патент , нужен ли е касов апарат ? Благодаря предварително .
Раздел:

Правни казуси

Населено място:

Стара Загора

Зададен на: 02.08.2012 Последен отговор: 29.08.2012
 

Отговор на Нина Керемедчиева : Здравей Живко Дончев, Не е необходим лиценз за извършване на дейността, от която се интересувате. Регистрира се фирма (препоръчвам ви ООД или ЕООД), като за дейност добавяте консултантска и посредническа дейност за недвижими имоти. При извършване на сделки с недвижими имоти е задължително участието на нотариус. Препоръчвам и адвокат, за да може договорите и всички останали документи по извършване на бъдещите сделки, да бъдат изрядни и законосъобразни. Мисля, че е добре да се регистрирате и като оператор с лични данни по Закона за защита на личните данни в комисията за защита на личните данни. И двете ведомства имат сайтове с подробни указания и бланки. Не съм специалист, но се надявам да съм ви помогнала.

Дата на отговора: 06.08.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Продажба на земя в Камчия
Искам чрез форума да обявя за продажба земя в Камчия във Варна. Имота е 3300кв.м. Намира се в регулацията на комплекса до къмпинг Романтика до морето. В близост е Холандско селище .Цена по договаряне.
Раздел:

Продажба на имот

Населено място:

Варна

Зададен на: 18.04.2012 Последен отговор: 19.04.2012
 

Отговор на Нина Керемедчиева : Здравейте, Елена, Колегите са Ви отговорили, че идеята на ceb.bg не е да се публикуват обяви. Тук на преден план е Специалистът, а не имотът. Кристина Найденова и Дарина Задурян са ви написали, че тук бихте могли да изберете специалист, които да ви помогне при продажбата на имота.

Дата на отговора: 19.04.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив