Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Дек 9, 2011

Коментари: 1

 
Дайте Вашите мнения и препоръки.
 
Смехът е здраве - това всеки го знае. А първата крачка към него е усмивката. Разтегляме двете крайчета на устните си нагоре, а след това с тихо клокочене изливаме цялата емоция, която гъделичка корема ни.
Уж не е трудно да се усмихваме, а със сигурност много от вас са виждали намусени хора, които дори и след много опити и приложено чувство за хумор не успяват да се засмеят. Седят си все със синьо-сивите си униформи, зад гишета или каси и... се мусят.  А  усмивката е един от най-евтините начини да сменят тоалета си. Никой няма да забележи скучните униформи, старите дрехи или издрасканите обувки, ако усмивката е широка.
 
Усмивката е начин не само да бъдем в хармония със себе си, но и да бъдем красиви. Усмихнатият човек има много приятели. Намръщеният - има много бръчки.
 
За разлика от повечето лекарства, усмивката нито поскъпва, нито поевтинява. Тя не заема място на рафта ви, нито в кутията с хапчета.
 
Лекарите ще ви дадат рецепта срещу сърдечни болки, но усмивка се дава без рецепта. Усмивката не се чупи, но поправя счупени сърца.
 
Ако в различните страни болкоуспокояващите имат различни имена, то усмивката си е усмивка и в България, и във Франция, и в Нова Зеландия и в Узбекистан дори. Това е език, който дори бебетата лесно говорят.
 
Е, усмихнахте ли се вече?
 
по материал от http://www.ladyzone.bg
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Едва ли някой би отговорил отрицателно на въпроса, поставен в заглавието, Дани. Психолози и други специалисти могат да обяснят феномена на "заразителната" усмивка - усмихваш се и получаваш насреща усмивка. Нооо, усмивката е много "чувствителна" и не търпи фалшификати. Ако ще се усмихнете фалшиво, по-добре не го правете изобщо, защото според мен ефектът ще е по-лош от това да не се усмихнете изобщо. Ако искрената усмивка ни е присъща по природа, мисля можем с чиста съвест да я използваме в работата си.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив