Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Здравейте! Нямам път до имота си..

10.04.2022 - Други - 1 Отговори     (0)

Нямам път до къщата си и съседите вече не са съгласни да минавам през техните дворове. Подавала съм молби в общината ( Радомир, обл. Перник) без резултат. Какво трябва да направя? Общината длъжна ли е да ми предостави път? Мога ли да ги съдя за бездействие около 10 години? Адвокат може ли да помогне? Благодаря!

									Краси Асенова

Краси Асенова

Отговори (1)   

											адв.Галина Чанкова

адв.Галина Чанкова

10.04.2022

Отговор: Здравейте госпожо Асенова!
Установих, че сте задали питането си три пъти, отговорих вече на едното от тях, а тук ще си позволя да отговоря и на допълнителното питане за причинени вреди.
Да, можете да предявите иск срещу Община Радомир за бездействие в административен съд- Перник, но периодът за който ще можете да претендирате е не повече от 5 години.
В това производство ще трябва да се докаже, че през този период от време, въпреки Вашите молби, запитвания и предложения, Община Радомир нито е отговорила, нито е предприела действия.
По-доброто е , обаче това да бъде направено от адвокат от Ваше име.
С уважение,
адв. Галина Чанкова
София, ул. Три уши, 1
телефон за връзка: 0887 201 222За контакти

Популярни въпроси - Други

Виж всички въпроси

Регистриране на наемател по настоящ адрес. Синът ми е собственик на апартамент в София, но много често е извън България. Имам пълномощно да го представлявам и заявявам всякакви услуги свързани... Последен отговор - 29.10.2023 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

- - Последен отговор - от

0 Отговори

Имате проблем с ... Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Fast cash offer Fast cash offer sumitihomelend@gmail.com for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian... Последен отговор - от

0 Отговори

Общинско жилище, право на ползване Здравейте, наематели сме на общинско жилище със синът ми от 15г. След смъртта на майка ми, съм наследник на една четвърт от селска къща с четири стаи без... Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив