Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

sasobstvenost

02.05.2016 - Правни казуси - 1 Отговори     (0)

imam brat koyto pochina.ima sobstven apartament otpredi 20 godini.zhenen e ot predi 2 godini no nyamat detsa.bashta mi e ghiv oshte.toy ima li pravo ot nasledstvoto na sina si.saprugata mu iztsylo li e naslednik,ili ima pravo da zhivee v apartamenta dokato e zhiva.

									valeri stoyanov

valeri stoyanov

Отговори (1)   

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

03.05.2016

Отговор: След като нямат деца и бракът е склюен преди две години, наследници са съпругата и бащата. Съпругата получава 1/2 от наследството. Останалата част е за родителя на починалия. Като съсобственик тя може да ползва имота, както и Вие. Няма специални права, като например да живее там, докато е жива. Можете да я поканите да Ви плаща месечно обезщетение, ако само тя ползва имота, както и да Ви плати или пък Вие на нея, дела от имота.Ако изобщо не се разберете, остава да заведете дело за делба на имота.


За повече информация: http://mitkovalawyers.com | За контакти

Тагове

godini

  

pravo

  

съпругата

  

ползва

  

имота

  

Популярни въпроси - Правни казуси

Виж всички въпроси

Трудов стаж и клас прослужено време Здравейте! Оказва се,че в една администрация служител с 1 година стаж и служител с 30 години стаж и с по-висока квалификация на еднакви длъжности са с... Последен отговор - 28.01.2023 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Сутеренна стая Имам сутеренна стая ,която по нотариален акт е избено помещение.Към нея съм изградил баня с тоалетна.Общо 4 са съкооператорите в сградата.Как мога да си... Последен отговор - 25.01.2023 от адвокат Милена Миткова

2 Отговори

Клас прослужено време в администрация Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и клас прослужено време Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и професионален опит Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив