Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Рибарски водоем на земеделска земя

27.11.2022 - Земеделска земя - 2 Отговори     (0)

Ще правя изкоп 2-3 декара с цел риболовен водоем, а около него "сглобяеми" микро вилички. Парцелът е земеделска земя категория 4 и е около 6-7 декара общо. Би излезнало малко солено вкарването му в регулация, та събирам идеи за възможно най-без болезнени варианти. За водоем изобщо с какъв статут трябва да е земята? Виличките ще са без фундамент и мисля, че няма да наложат промяна на статута.

									КБ

КБ

Отговори (2)    Коментара (1)

											Адвокат Николина Митова

Адвокат Николина Митова

28.11.2022

Отговор: За преместваеми обекти не би следвало да се налага промяна на предназначението на земеделската земя. По-различно е относно риболовния водоем, като е силно препоръчително да се консултирате с архитект или да проверите при главния архитект на общината в приемното му време.


За контакти

											КБ

КБ

28.11.2022

Коментар: Проблемът е, че вече се консултирах с главния архитект и думите му бяха, че ще съдейства с каквато документация е нужно, но няма идея как се узаконява новоизграден водоем с тези размери.


За контакти

											Адвокат Николина Митова

Адвокат Николина Митова

29.11.2022

Отговор: Именно в тази връзка се консултирайте с архитект, който има опит в подобна сфера относно необходимите документи и процедура, а очевидно и главният архитект ще Ви съдейства.


За контакти

Популярни въпроси - Земеделска земя

Виж всички въпроси

земеделска земя Здравейте! Имам земеделска земя. Становището на общината е за строеж на вилно строителство! Аз не искам да си строя вила, а жилище за жилищно... Последен отговор - 29.10.2023 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

статут на зем земя. Здравейте,земеделска земя със статут 5 и 10 категория изоставени ниви и два парцела друг вид недървопроизводителна гора.Въпрос;Необходими ли са... Последен отговор - 26.06.2023 от Таня Китик

1 Отговори

Къмпинг - изисквания? Здрвейте, разполагам с парцел - земеделска земя. Идеята ми е да направя нещо като къмпинг, като изградя палатки и други помещения, които ще са без... Последен отговор - 30.08.2023 от Кристина Найденова

1 Отговори

За триене!!! ...... Последен отговор - от

0 Отговори

. . Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив