Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

ПРАВО НА ПАРКОМЕСТО

19.03.2016 - Правни казуси - 1 Отговори     (0)

МОГА ЛИ ДА ОСПОРВАМ И ПРИДОБИЯ 2 ПАРКОМЕСТА в дворно място с кваратура от 1000кв.м.ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СОБСТВЕННОСТ ОТ 55кв.м идеални части от дворното място, където съм собственик и на апартамент в самата сграда ?ДОПЪЛНИТЕЛНАТА ПОДРОБНОСТ Е ЧЕ МЯСТОТО ИМА ОЩЕ 3 -ма СОБСТВЕНИКА.

									РУСЕВ

РУСЕВ

Отговори (1)   

											Десислава Щебетовска

Десислава Щебетовска

20.03.2016

Отговор: Паркоместата изградени в незастроената част на дворното място не са самостоятелни обекти на правото на собственост. Може да се прехвърлят съответните идеални части от общите части на двора, в който е построена сградата с РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ НА ПАРКОМЕСТАТА от всички или от част от собствениците на земята. Вижте Решение 199 от 10.08.2015г. от ВКС.


За повече информация: http://imot.goddess.bg | За контакти

Популярни въпроси - Правни казуси

Виж всички въпроси

Сутеренна стая Имам сутеренна стая ,която по нотариален акт е избено помещение.Към нея съм изградил баня с тоалетна.Общо 4 са съкооператорите в сградата.Как мога да си... Последен отговор - 25.01.2023 от адвокат Милена Миткова

2 Отговори

Трудов стаж и клас прослужено време Здравейте! Оказва се,че в една администрация служител с 1 година стаж и служител с 30 години стаж и с по-висока квалификация на еднакви длъжности са с... Последен отговор - 25.01.2023 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори

Клас прослужено време в администрация Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и клас прослужено време Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и професионален опит Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив