Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Наследяване

28.09.2014 - Други - 2 Отговори     (0)

Баща ми е починал като съм била на 4 години, с майка ми са разведени. При настъпването на смъртта той не е притежавал никакви имоти на свое име. Сега като починаха и неговите родители, имам ли право на наследство? И още нещо. Имам сестра от първия брак на баща ми, която е осиновена след смъртта му. Той има и две по-големи сестри, които ни предлагат да се продаде къщата на дядо ни и баба ни. Ние имаме ли права над този имот?

									Росица

Росица

Отговори (2)    Коментара (2)

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

29.09.2014

Отговор: Имате наследствен дял от родителите на баща Ви. Ако имат и други деца, делите с тях поравно. За сестрите, почти нищо не разбрах. Това Ваши сестри ли са или на баща Ви. Доколкото схващам, той е имал дъщеря, която след смъртта му е основена от някой друг? В общи линии, Вие получавате дял от наследството на баба Ви я дядо Ви. Въпросът е колко е делът Ви. Ако имат още две деца - делите на три.


За повече информация: http://mitkovalawyers.com | За контакти

											Росица

Росица

29.09.2014

Коментар: баща ми има две сестри които искат да продават къщата на родителите си ,които вече са покоиници. Баща ми е починал години преди майка си и баща си. От първия си брак баща ми има дъщеря, която след смърта му е осиновена от вторият си баща. Имаме ли права ние двете над имотите на баба ни и дядо ни?


За контакти

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

29.09.2014

Отговор: Отговорих Ви, че имате права. След като са три деца, наследеното от баба Ви и дядо Ви, се дели на три. Тоест, от въпросната къща, имате 1/3 идеална част.


За повече информация: http://mitkovalawyers.com | За контакти

											Росица

Росица

29.09.2014

Коментар: БЛАГОДАРЯЗа контакти

Популярни въпроси - Други

Виж всички въпроси

Регистриране на наемател по настоящ адрес. Синът ми е собственик на апартамент в София, но много често е извън България. Имам пълномощно да го представлявам и заявявам всякакви услуги свързани... Последен отговор - 29.10.2023 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

- - Последен отговор - от

0 Отговори

Имате проблем с ... Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Fast cash offer Fast cash offer sumitihomelend@gmail.com for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian... Последен отговор - от

0 Отговори

Общинско жилище, право на ползване Здравейте, наематели сме на общинско жилище със синът ми от 15г. След смъртта на майка ми, съм наследник на една четвърт от селска къща с четири стаи без... Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив