Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Как да спестя време при преместване в друго жилище?

01.10.2010 - Други - 3 Отговори     (0)

Как да спестя време при преместване в друго жилище?

									Гергана Петрова

Гергана Петрова Друго
Стара Загора

Отговори (3)   

											consultestates

consultestates

01.10.2010

Отговор: Въпреки че причините за преместването може да са хубави, като нов по-голям дом или по-хубава работа, то самият процес може да бъде много стресиращ. Нашият съвет е да направите подробен план на всички дейности, свързани с това. Пресметнете всичко, за да си спестите бързането и ядовете, свързани с това. Съвети около преместването в ново жилище дават и колегите от "Би Би Си". Ето и техните препоръки:
- Започнете да се готвите за деня на преместването, поне седмица по-рано.
На първо място трябва да сортирате вещите си. Отделете всичко ненужно. Пригответе си кашони и кутии, в които можете да поберете вашите вещи. Не забравяйте и нужния амбалаж за по-чупливите неща. Сортирайте вещите и преценете в какво да ги поместите. Не използвайте прекалено големи кашони, защото ще е трудно да ги пренесете.
Започнете да опаковате по-малко използваните вещи, няколко дни по-рано, за да спестите време.
Предвидете си отделна стая, в която да извършвате опаковането.
Освен за самите вещи, помислете и за децата и домашните си любимци. Бъдете сигурни, че ще има кой да се грижи за тях по време на преместването.
Помислете за транспорт. Преценете обема на това, което пренасяте. Ако превозното ви средство е твърде малко, то може да ви се наложи да направите няколко курса, което да ви забави и оскъпи превоза. Ако пък е твърде голямо - може да имате проблем с влизането или паркирането в новия квартал. Помислете кога да се местите. През седмицата е по-евтино, но пък движението по пътищата е по-голямо. Застраховайте вещите си, рискът от счупване е голям и е хубаво да се подсигурите. Може и да се доверите на специализирана фирма, която да се погрижи за това вместо вас.
Планирайте мястото на всяка една вещ. Добрата подредба може да ви спести време и пари. Планирайте времето си. Съставете план за подредба на вещите в новия си дом.За контакти

											Огнян Александров

Огнян Александров

05.10.2010

Отговор: Наемаш няколко хамали или уговаряш приятели срещу почерпка и започвате. Важното е да опаковаш всичко предварително и да имаш достатъчно голям бус или камион. После с нанасянето пак така - организацията е важна.


За контакти

											Енчо Коринов

Енчо Коринов

22.04.2011

Отговор: Ще спестите време само ако възложите пренасянето на специалисти в тази дейност. Те са наясно с организацията и изпълнението на подобно мероприятие.
Преди покупка на имот винаги проверявайте информацията!За контакти

Популярни въпроси - Други

Виж всички въпроси

Регистриране на наемател по настоящ адрес. Синът ми е собственик на апартамент в София, но много често е извън България. Имам пълномощно да го представлявам и заявявам всякакви услуги свързани... Последен отговор - 29.10.2023 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

- - Последен отговор - от

0 Отговори

Имате проблем с ... Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Fast cash offer Fast cash offer sumitihomelend@gmail.com for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian... Последен отговор - от

0 Отговори

Общинско жилище, право на ползване Здравейте, наематели сме на общинско жилище със синът ми от 15г. След смъртта на майка ми, съм наследник на една четвърт от селска къща с четири стаи без... Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив