Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Договор с Теленор за антена на покрива на входа на блока

06.12.2015 - Правни казуси - 2 Отговори     (0)


Юли месец тази година изтече договора ни с Теленор за антената на покрива.
Март и юни изпратихме писмо с което ги уведомихме,че не желаем да подновим договора.
Те не махнаха антената но внасят по сметката сумата за наема. Последен етаж съм и периодично поради нарушение на покрива ме наводняват.Последно беше февруари 2015 като съм ги уведомила писмено,за да отстранят повредите и да ми бъде изплатено обезщетение,както е по договор.Идваха,снимаха,обещаваха и до сега обезщетение не е постъпило ,нито по сметката на входа,нито по моя сметка.Ремонтите на покрива се точат по цяла година,като през това време в моя апартамент има щети и не мога да ги отстраня.Носещия панел в подпокривното протранство се руши,в следствие на постоянните течове и тежестта на оборудването им. Има ли начин да не се подновява договора,ако съберат необходимата бройка съгласни?
Аз не желая да е оборудването над моя апартамент да ме наводняват и облъчват.Дъщеря ми когато е при мен е с постоянно главоболие.

									Анелия

Анелия

Отговори (2)    Коментара (2)

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

07.12.2015

Отговор: Трябва да им изпратите нова покана, в която да пише, че тъй като договорът е прекратен, считано от ..... г, ги каните в седмичен срок да демонтират антената. Като в противен случай ще бъде ппрекъснато захранването й, ще бъде демонтирана от Вас за тяхна сметка, както и че Ви дължат обезщетение за ползване без правно основание в размер на .... лева. Колкото до необходимия брой гласове от ЕС, по-скоро е обратното. Необходим Ви е кворум за сключване на нов договор, щом за този вече е пратено писмо за прекратяване. А не кворум за несключване на договор.


За повече информация: http://mitkovalawyers.com | За контакти

											Анелия

Анелия

07.12.2015

Коментар: Благодаря,за бързия отговор.Тъй като се съмнявам,че ще премахнат антената,прекъсването на захранването как става? С молба в ЧЕЗ и от кого?


За контакти

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

07.12.2015

Отговор: Можете и Вие, но трябва да го напишете в поканата и да посочите, че това действие е с оглед опазване на сградата и предотвратяване на вреди.


За повече информация: http://mitkovalawyers.com | За контакти

											Анелия

Анелия

07.12.2015

Коментар: Току що им изпратих покана с обратна разписка.Но те са достатъчно нагли и няма да демонтират антената.Как става прекъсването на захранването? Трябва да подадем молба в ЧЕЗ или ние от таблото можем да прекъснем захранването?


За контакти

Популярни въпроси - Правни казуси

Виж всички въпроси

Подялба на таван след развод Здравейте, ще съм Ви благодарен ако помогнете със следния казус. Майка ми и вторият ѝ съпруг са разведени 1991 г. по взаимно съгласие. Семейното им... Последен отговор - 30.10.2023 от Георги Маврудов

4 Отговори

вписване на искова молба за съдебна делба Здравейте, коя електронна услуга да ползвам в агенция по вписвания, за да впиша искова молба за съдебна делба? Съдът ми я иска. Последен отговор - 24.10.2023 от адвокат Милена Миткова

3 Отговори

съдебна делба на къща Здравейте, казусът е следния: Къща на 2 етажа с дворно място, 2ма наследника с наследени по 1/2 идеални части и от къщата и от двора. Имота е делим т.е.... Последен отговор - 16.11.2023 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Договор за аренда/преаренда - права? Здравейте, имах фирма и с нея сключих договор за аренда с едно лице. В последствие, фирмата ми фалира, а малко преди това сключих договор за преаренда с... Последен отговор - 17.10.2023 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори

Имате проблем с ... Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив