Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Агенции за недвижими имоти и начините им и похват на работа !

09.04.2012 - Продажба на имот - 4 Отговори     (0)

Здравейте.

Позволих си да изтрия въпроса си.
Смятам че той не е полезен и интересен на хората в този форум !

Със здраве :-)

									Velizar

Velizar Друго

Отговори (4)    Коментара (2)

											Антон Илиев

Антон Илиев

09.04.2012

Отговор: Здравейте,

странно предложение са ви направили...ако са имали предвид 200лв месечно без 2.5% ок, но 200лв месечно за реклама + 2.5% при сделка не ми се вижда кой знае колко изгодно...:)

http://tbm2.net/site/p/ceniЗа повече информация: http://tbm2.net/site/p/ceni | За контакти

											Пепа Стойнова

Пепа Стойнова

10.04.2012

Отговор: Здравейте,
Агенцията успя ли да Ви отговори по каква причина имота не се е продал до сега? Направи ли анализ на пазара и показа ли Ви на какви цени са се продавали сходни имоти на Вашия? Каза ли Ви на каква реклама ще наблегне, за да е ефективна за продажбата? Ако не е, няма нужда да се доверявате на сляпо, но ако го е направила и Ви гарантира успех до 3месеца - направете го.За повече информация: http://www.abv-imoti.bg | За контакти

											Дарина Задурян

Дарина Задурян

12.04.2012

Отговор: Тъй като сте споменавали въпросния имот в друг свой въпрос, разбирам, че говорим за голям и скъп имот. Не се скандализирайте толкова от тези 200 лева - допускам, че от всеки месец забавяне на продажбата Вие губите много повече от 200. Вероятно агенцията има идея да поставя билборди или други рекламни кампании, които струват не малко пари. Поискайте срок в договора си и описание на всичко, което смятат да предприемат.


За контакти

											Velizar

Velizar

12.04.2012

Коментар: До Дарина.
Никого и нищо не скандализирам, просто не обичам да ме правят на балък.А и колко губя и дали изобщо губя не се знае с оглед моментата ситуация на пазара на недвижимости.

Обясниха ми че подхода ми бил грешен и като започна да им давам по 200 лв месечно така и агента щял да бъде по мотивиран да работи и щяло да покаже, че съм сериозен и няма да се откажа от продажбата в последствие.

Според мен агенцията ако можеше да се ангажира и гарантира в някакви ясни срокове за продажбата на имота (но не виждам как освен ако не са някакви врачки и гадателки там) нямаше да бъде проблем за тях да инвестират 5-6 месеца по 200 лв. и след продажбата да си преберат 25-30 000 евра. Тоест инвестираш 1000-1200 лв и взимаш 25-30 000 евра, който има калкулатор да смята.

И пак лично мое мнение е че хората си търсят спонсор на предаването.Колкото вземат все кяр.Авантата била чиста печалба :-)))

А аз зор нямам по скоро опипвам пазара.Ако се намери човек или хора търсещи такъв имот и да въдят в него потенциял добре дошло ще се преговаря ако не взимам си наемчетата и чакам по добри времена :-)

Айде със здраве ;-)


За контакти

											Дарина Задурян

Дарина Задурян

13.04.2012

Отговор: Щеше да е доста по-просто да си дръпнете тирадата, която Ви е напирала отвътре и с това да приключите, вместо да искате коментара ни. Освен това за такива тиради си има съответните форуми - тук се опитваме да бъдем полезни на хора, които наистина имат нужда от съвет.


За контакти

											Velizar

Velizar

13.04.2012

Коментар: Виждам че защитавате и одобрявате гореспоменатите методи на работа.
Явно имаме доста различни представи и разбирания относно начина на работата и възнаграждение на брокерите на недвижими имоти и не мисля да споря с вас !

Ако можете и по 1000 лв. месечно "абонамент" им взимайте за да им продавате имотите на вашите клиенти..."А'дано..ама на'дали.."

Айде със здраве :-)За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

Наследствен апартамент Леля ми иска да го разделим и да живее в нейната половина а аз искам тя или аз да купи половината. Апартамента ни не е функционален за две семейства Последен отговор - 24.08.2018 от адв. Симеонова

2 Отговори

Делене на Апартамент Как мога да осуетява подялбата на апартамента. Аз предпочитам аз или тя да го купи. Ако само тя иска подялба пристъпва ли се към съдебна такава Последен отговор - 24.08.2018 от адв. Симеонова

1 Отговори

имоти Здравей те! Въпроса ми е следния?След като преди 4мес.баща ми почина наследници станах ме ,майка ми половината от апартамента и по една осма на мен,брат... Последен отговор - 7.09.2018 от адвокат Димитър Петков

1 Отговори

Продажба на наследнически гори Наследническата ни гора е продадена с пълномощно издадено от секретарката на кметството и заверено от заверено от същите . Пълномощното е издадено на... Последен отговор - 17.09.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

Продажба на наследнически гори Наследническата ни гора е продадена с пълномощно издадено от секретарката на кметството и заверено от същите . Пълномощното е издадено на името на... Последен отговор - 17.09.2018 от адвокат Милена Миткова

1 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив