Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Агенции за недвижими имоти и начините им и похват на работа !

09.04.2012 - Продажба на имот - 4 Отговори     (0)

Здравейте.

Позволих си да изтрия въпроса си.
Смятам че той не е полезен и интересен на хората в този форум !

Със здраве :-)

									Velizar

Velizar Друго

Отговори (4)    Коментара (2)

											Антон Илиев

Антон Илиев

09.04.2012

Отговор: Здравейте,

странно предложение са ви направили...ако са имали предвид 200лв месечно без 2.5% ок, но 200лв месечно за реклама + 2.5% при сделка не ми се вижда кой знае колко изгодно...:)

http://tbm2.net/site/p/ceniЗа повече информация: http://tbm2.net/site/p/ceni | За контакти

											Пепа Стойнова

Пепа Стойнова

10.04.2012

Отговор: Здравейте,
Агенцията успя ли да Ви отговори по каква причина имота не се е продал до сега? Направи ли анализ на пазара и показа ли Ви на какви цени са се продавали сходни имоти на Вашия? Каза ли Ви на каква реклама ще наблегне, за да е ефективна за продажбата? Ако не е, няма нужда да се доверявате на сляпо, но ако го е направила и Ви гарантира успех до 3месеца - направете го.За повече информация: http://www.abv-imoti.bg | За контакти

											Дарина Задурян

Дарина Задурян

12.04.2012

Отговор: Тъй като сте споменавали въпросния имот в друг свой въпрос, разбирам, че говорим за голям и скъп имот. Не се скандализирайте толкова от тези 200 лева - допускам, че от всеки месец забавяне на продажбата Вие губите много повече от 200. Вероятно агенцията има идея да поставя билборди или други рекламни кампании, които струват не малко пари. Поискайте срок в договора си и описание на всичко, което смятат да предприемат.


За контакти

											Velizar

Velizar

12.04.2012

Коментар: До Дарина.
Никого и нищо не скандализирам, просто не обичам да ме правят на балък.А и колко губя и дали изобщо губя не се знае с оглед моментата ситуация на пазара на недвижимости.

Обясниха ми че подхода ми бил грешен и като започна да им давам по 200 лв месечно така и агента щял да бъде по мотивиран да работи и щяло да покаже, че съм сериозен и няма да се откажа от продажбата в последствие.

Според мен агенцията ако можеше да се ангажира и гарантира в някакви ясни срокове за продажбата на имота (но не виждам как освен ако не са някакви врачки и гадателки там) нямаше да бъде проблем за тях да инвестират 5-6 месеца по 200 лв. и след продажбата да си преберат 25-30 000 евра. Тоест инвестираш 1000-1200 лв и взимаш 25-30 000 евра, който има калкулатор да смята.

И пак лично мое мнение е че хората си търсят спонсор на предаването.Колкото вземат все кяр.Авантата била чиста печалба :-)))

А аз зор нямам по скоро опипвам пазара.Ако се намери човек или хора търсещи такъв имот и да въдят в него потенциял добре дошло ще се преговаря ако не взимам си наемчетата и чакам по добри времена :-)

Айде със здраве ;-)


За контакти

											Дарина Задурян

Дарина Задурян

13.04.2012

Отговор: Щеше да е доста по-просто да си дръпнете тирадата, която Ви е напирала отвътре и с това да приключите, вместо да искате коментара ни. Освен това за такива тиради си има съответните форуми - тук се опитваме да бъдем полезни на хора, които наистина имат нужда от съвет.


За контакти

											Velizar

Velizar

13.04.2012

Коментар: Виждам че защитавате и одобрявате гореспоменатите методи на работа.
Явно имаме доста различни представи и разбирания относно начина на работата и възнаграждение на брокерите на недвижими имоти и не мисля да споря с вас !

Ако можете и по 1000 лв. месечно "абонамент" им взимайте за да им продавате имотите на вашите клиенти..."А'дано..ама на'дали.."

Айде със здраве :-)За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

Прекратяване Пожизнено право на ползване Здравейте, важи ли погасяването на ползването, ако не е упражнено след 5 години, ако става въпрос за пожизнено такова? Ако да по съдебен път ли се изисква... Последен отговор - 17.04.2018 от адв.Галина Чанкова

3 Отговори

Агенция ОАНИТ АВОР копира моя лична обява за продажба на мой собствен имот и я... Ако това общество на брокери и агенции не работи за усъвършенствуването на имотния пазар, доверието към тях ще се срине още повече. В много държави има... Последен отговор - 17.04.2018 от Кристина Найденова

2 Отговори

Продажба наследствен имот Предстой ни продажба на наследствен имот с наследници аз и майка ми.На мое име имам необслужвани кредити,без залози,гаранти и тн.Възможно ли е да... Последен отговор - 13.04.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

Продажба наследствен имот Ще продаваме наследствен имот с наследници аз и моята майка.На мое име имам необслужвани и забавени кредити(внасям постоянно по малко на колектирски... Последен отговор - 13.04.2018 от адвокат Милена Миткова

1 Отговори

Продажба на 5/6 от наследствен апартамент Здравейте!Надявам се да ми бъдете полезен с професионалните си съвети!Притежавам 5/6от наследствен апартамент.Получих добра оферта за продажбата... Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив