Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Боян Михайлов

301
точки

Инженер

109
кредити

Винаги бъди поне една крачка напред и животът ти ще бъде приключение

Отговори: 2 Съвети: 0 Посещения:5339
Въпроси: 4 Публикации: 1 Коментари: 5
Website: http://www.designforce.bg/
Фирма: Дизайн Форс ООД, София, България Още от тази фирма
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/409 - Линк за покана
За мен

Винаги съм се стремял във всяка област да бъда крачка напред. Това превръща живота в приключение, защото винаги пръв виждаш новото и различното. Обичам дълбоките разговори със силни личности, които се замислят за на пръ поглед незабележимото във вселената. Харесвам философията и богословието, защото търсят смисъла на нашето съществуване.

Професионален опит

От 7 години се занимавам професионално с програмиране за интернет. 6 години работих на свободна практика (freelancer) и в момента съм главен програмист на www.Ceb.bg. Поех сайта в началото на 2011 година. От дълги години се занимавам с дейности с нестопанска цел в областта на християнското богословие и философия. Понастощем за да придобия и хуманитарно образование съм студент по богословие във ВЕБИ.

Специализиран в

Разработка на динамични уеб сайтове с програмните езици PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL (база данни). Използвам платформите Code Igniter и ADODB, Javascript библиотеките jQuery и prototype.js, както и множество други приложения с отворен код.

Сертификати и награди

Магистър по електроника, Технически университет София, випуск 2005 г.: http://theologygateway.info/banners/boyan_tu-sofia_degree_msc_electronics.jpg Сертификати за отлични постижения за PHP: http://theologygateway.info/banners/home&learn_coe_php.jpg Webdesign: http://theologygateway.info/banners/home&learn_coe_webdesign.jpg

Интереси

В областта на имотите - отдаване под наем на недвижими имоти, ефективно отопление, топлозолация. Интересувам се от алтернативни източници на енергия. Също за мен са от интерес стари къщи, които са паметници на културата.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив