Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

DPMG

257
точки

Професионален домоуправител

210
кредити

Отговори: 0 Съвети: 0 Посещения:1132
Въпроси: 1 Публикации: 0 Коментари: 0
Website: http://www.dpmg.bg
Фирма: ДПМГ ЕООД
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/1655 - Линк за покана
За мен

„DPMG” е основано като дружество в началото на 2007 година. Идеята за създаването на фирмата е да се занимава с управление, стопанисване, поддръжка и почистване на общите части на жилищни сгради и индивидуални имоти.

Професионален опит

Фирмата разполага с обучен мениджърски екип, добре запознат с нормативните изисквания и задълженията на един професионален домоуправител. Постоянното решаване на различни казуси свързани с ЕС, взимането на адекватни решения в критични ситуации и практиката на нашите професионални домоуправители, свързана с управлението на Етажната Собственост (ЕС) повече от 4 години, ни дава смелостта да кажем, че можем ефективно да изпълняваме задължения на домоупрвител. С гордост можем да кажем, че сме една от малкото фирми, разполагащи с необходимите знания, достатъчно практика, добре обучен екип и необходимия технически ресурс, за да предложим услугата „Професионален домоуправител”.

Специализиран в

Фирма DPMG предлага комплексна поддръжка и управление на бизнес сгради, офис сгради, търговски центрове, апарт – хотели, жилищни комплекси от затворен тип и индивидуални жилищни сгради. Нашите високо квалифицирани специалисти са в състояние да предоставят всички необходими услуги свързани с поддръжката на Вашата собственост.

Интереси

Жилищни кооперации, жилищни блокове, комплекси от затворен тип, офис - сгради, бизнес сгради, административни сгради, търговски центрове, апарт – хотели, ваканционни комплекси, дори и индивидуални имоти.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив