Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Яну 4, 2014

 

На 6-ти януари 2014 година изтича срокът, в който земеделските стопни могат да проверят онлайн дали заявените от тях земи попадат изцяло или частично в допустимия за подпомагане слой "Площи в добро земеделско състояние" за 2013 година и при несъгласие с посочените данни могат да подадат възражение до министъра на земеделието и храните чрез областната дирекция "Земеделие", където са подали документите си.

Областните и общинските служби по земеделие ще помагат на стопаните при проверяването на данните и подаването на възражения. Образци на жалбите ще се генерират автоматично от Системата за справки на ДФЗ. Те трябва да бъдат подадени до 6 януари 2014 г. и да съдържат идентификаторите на блоковете земеделски стопанства, които кандидатите искат да включат в жалбата си. Министерството на земеделието и храните (МЗХ) ще разглежда само възражения, подадени по този ред.

След разглеждането на възраженията ДФЗ ще коригира плащанията по схемите и мерките за подпомагане на базата на актуализирания от МЗХ, финален за кампанията слой. Той ще бъде готов до 25 февруари 2014 г.

 
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив