Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Окт 25, 2013

Коментари: 4

Новини

Защото обичат държавата си и са свободни да печелят пари с труда си...
Защо българските села са пусти, а в Европа хора от цял свят се радват ако могат да осъществят мечтата си да купят къща и да обработват земя ?

Управлението на земеделският бизнес в Европа е различно.

Кметовете в Европа познават историята и знаят колко тежко е било положението при окупация от чужди армии . Няма европейски кмет, който би помагал на чужда държава за сметка на избирателите си .

 Всеки ден европейските селяни продават на пазара в града плодове и зеленчуци отгледани в земята си .
В Европа корупцията е ограничена и чужди държави не могат да налагат продажбата на земеделската си продукция, както се случва в България. В Европа повечето земеделски стопани се обединяват и излизат на пазара ЗАЕДНО.

Гражданите притискат Кметствата да организират големи пазари, където производители от околните села продават пресни плодове, зеленчуци, подправки, меса, сирена, готови храни, сладкиши и ... Кметствата на европейските градове осигуряват огромен пазар за земеделските производители от района.
Кметовете на европейски села се грижат за охрана на собствеността и плодовете на труда на съселяните си .
Вижте пазар в малък европейски град:
 
Всеки ден готвачите идват на пазара и купуват пресни продукти и подправки...
Снимки и коментари: Владимир Йосифов, BriagNews
Европейските селяни живеят добре защото всеки ден продават в близкият град плодовете на труда си
Европейските селяни продават пресни тиквички и дори цветове от тиквички,
които панирани са много вкусни .
Пресни салати произведени в дворовете из близките села ...
Домашен зехтин и оцет
Домашна паста - в България ги познаваме като юфка ...
Домашни колбаси и сирена ...
Горски плодове - отгледани в дворове на село ...
Защо в България лимоните са с цена на печено пиле ?
Пресни селски салати, лук и репички ...
В Европа всеки ден махат листа от лозята за да узре гроздето.
Лозовите листа европейците използват за опаковка на плодове и за приготвяне на сарми...

ТОВА липсва в България !!!
Нашите кметове помагат на земеделци от съседните държави .

 
Защо пазарът на Графа в София изглежда така ?
В София кметовете оставиха пазарите в ръцете на ЗЛА СИЛА, която ги унищожи .
По Черноморието ЗЛА сила не разрешава организиране на пазари и нито живеещите край морето, нито туристите купуват български плодове и зеленчуци, сирена и меса .
Злата сила събира милиони от предателството си и изхранва съседните народи като обезлюдява българските села с бедност и безнадежност .
Кметът на всеки български град се избира и с гласовете на хората от селата около града.

ЗАЩО кметовете не се грижат за селяните, които са ги избрали?
Защо българските кметове не издадат заповед за определяне на площади, където всеки ден до обяд селяните от околността да продават продукцията си, а подпомагат земеделците от Македония, Гърция, Турция и ... Може би съседните държави има бюджет за подкупи...
Само така може да си обясним защо след 24 години Преход към Свободен пазар в българските градове няма нито един Европейски пазар .

Според Световния корупционен барометър 1 от всеки 4 българи е дал подкуп, но няма информация кой и защо получава подкуп в България.
Според мен кметовете на българските градове, а не политически партии са виновни за обезлюдените български села и за вноса на храни от съседните държави .
Защо депутатите забраняват на европейци да купят български лозя и да покажат на българите как европейците произвеждат качествени напитки ?
 Само чужденци могат да върнат към живота българските села ...
Ако българите искаха да обработват земята си щяха да останат в Родината си ...
 Всички български политици са виновни за положението на българското земеделие !
 Дано Господ накаже предателите !
Защо депутатите забраняват на европейци да купят земя за да произвеждат зеленчуци ?
ЗАЩОТО чужденците, които обработват земя ще поискат българските кметове да организират пазари от европейски тип и ще намалеят подкупите, които съседните държави дават на кметове на градове и села ...

Владимир Йосифов
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (4)

Не трябва да се допуска чужденци да купуват българска земя защото ще ни порутят от работа!

Българинът обича да се оплаква, че няма работа и да му дават помощи, но не и да обработва земята на село. Голяма част от българите продадоха земята си на търговците на земя, които сега чакат разрешението чужденци да купуват българска земя, за да могат да я препродадат и да спечелят. А за малкото хора, които се борят с обработването на тази земя държавата не прави нищо за да им помогне.

Здравейте г-н Кърчев, вече е ясно защо днешните политици - популисти похарчиха милиони за АЕЦ Белене, вместо да построят висока и здрава стена, която да ни пази от хора с различна ценностна система. Бежанците са тук за да плашат европейците така, както циганите плашат цивилизованите хора. Студентите разбират, че след няколко години, когато завършат образованието си и заминат в Европа тук ще има Х0 000 мюсюлмани от Северна Африка и Близкия Изток, които ще обработват български земи. Арабите ще бъдат поканени от фирмите, които са закупили земеделски земи и ще живеят законно в България. Произведената храна ще бъде изнасяна и ще служи за храна в Бежанските лагери в чужбина. Земевладелците няма да плащат данъци в България, няма да осигуряват работниците си и българите ще плащат и за циганите, и за арабите. Децата на земеделските работници – араби ще учат безплатно в България и ще заминат да работят и да плащат данъци в чужбина. Това е причината популистите да мълчат, че фирми са купили повече от 1 000 000 000 декара българска земеделска земя. Никой не знае колко Х00 000 декара земеделска земя се управляват с Генерално пълномощно. Стотиците хиляди декари земеделска земя „закупени” с Генерално пълномощно не влизат в статистиката и остават скрити от анализаторите.

Това е край Сан Ремо. Няма двор, в който да не се произвежда нещо за пазара или за туризма . http://ceb.bg/.../zashto-v-evropa-obichat-zemqta-si-idb... Да, първо са десните, после са левите, после са руснаците, после циганите . КАК става това ? Вината е на селяните !!! Колко крадци има заровени в гората край селото ? 00 Е, тогава защо да не ги крадат ? Г-н Гаврилов, преди години публикувах как е организирано земеделието в Малта. Та, в Малта, ако Ви хванат да отваряте хладилната камера в полето / ДА, в полетата има хладилни камери и всички производители имат част от стелажите / ... Та, ако Ви хванат да крадете в хладилна камера няма да викат полиция . ЩЕ ВИ ОГЛОЗГАТ костите лавраците в морето . Крадците ги хващат и хвърлят живи във ферми за лавраци !!! Виковете се чуват и показват, че е хванат крадец ?!?!?!?! Още ли ще защитавате селяндурите в Красива България ? Е, това е Ваше право ... https://www.facebook.com/Mestopolojenie.Sofia/posts/10205376504710306

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив